עוגה בחושה בטעם וניל שאי אפשר להפסיק ליישר

קרין גורן מכינה את העוגה המושלמת ליד הקפה - עוגה בחושה בטעם וניל עם פירורים זהובים ופריכים שמכינים צ'יק צ'אק
קרין גורן מכינה את העוגה המושלמת ליד הקפה - עוגה בחושה בטעם וניל עם פירורים זהובים ופריכים שמכינים צ'יק צ'אק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    101 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1249.3 קק״ל 2498.6 קק״ל
    פחמימות 100.6 גרם 201.1 גרם
    שומן 90.1 גרם 180.2 גרם
    נתרן 887.0 מ״ג 1774.0 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 53.7 גרם 107.4 גרם
    כולסטרול 595.7 מ״ג 1191.4 מ״ג
    סידן 154.6 מ״ג 309.1 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 144.7 מ״ג 289.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    101 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1249.3 קק״ל 2498.6 קק״ל
    פחמימות 100.6 גרם 201.1 גרם
    שומן 90.1 גרם 180.2 גרם
    נתרן 887.0 מ״ג 1774.0 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 53.7 גרם 107.4 גרם
    כולסטרול 595.7 מ״ג 1191.4 מ״ג
    סידן 154.6 מ״ג 309.1 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 144.7 מ״ג 289.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבניות בתרסיס שמן.
  2. במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים בצד.
  3. לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים, השמנת החמוצה ואבקת האפייה ומעבדים עוד 20-15 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  4. משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים (מפוררים בידיים אם הם התגבשו מעט). הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבניות וזה בסדר - העוגות תופחות מאוד בתנור.
  5. אופים כ-40 דקות עד שהעוגות תפוחות וספוגיות למגע, הפירורים זהובים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מצננים ומגישים. שומרים בטמפרטורת החדר.

הערות

  • מהמתכון יוצאות 2 עוגות בתבניות אינגליש קייק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגה בחושה בטעם וניל שאי אפשר להפסיק ליישר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות