העוגה המושלמת ליד הקפה
מה היא העוגה המושלמת ליד הקפה? יש לא מעט אופציות, כולל המתכון הזה של עוגה בחושה ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, עם פירורים פריכים וזהובים
מה היא העוגה המושלמת ליד הקפה? יש לא מעט אופציות, כולל המתכון הזה של עוגה בחושה ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, עם פירורים פריכים וזהובים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 334.1 קק״ל 4009.0 קק״לפחמימות 50.1 גרם 601.5 גרםשומן 18.2 גרם 218.1 גרםנתרן 374.5 מ״ג 4493.8 מ״גחלבון 5.4 גרם 64.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 10.2 גרם 122.9 גרםכולסטרול 121.7 מ״ג 1460.3 מ״גסידן 32.6 מ״ג 391.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 427.8 מ״ג 5133.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
פחמימות50 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 334.1 קק״ל 4009.0 קק״לפחמימות 50.1 גרם 601.5 גרםשומן 18.2 גרם 218.1 גרםנתרן 374.5 מ״ג 4493.8 מ״גחלבון 5.4 גרם 64.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 10.2 גרם 122.9 גרםכולסטרול 121.7 מ״ג 1460.3 מ״גסידן 32.6 מ״ג 391.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 427.8 מ״ג 5133.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 334 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
2 שקיות סוכר וניל
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
3 ביצים M
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
- במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
- אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
- במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
- אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מושלם!