המושלמת ליד הקפה 2

המושלמת ליד הקפה 2 זו עוגה בחושה מעולה, נימוחה וטעימה, שמכינים בקלי קלות, בכמה שלבים קצרצרים, במעבד המזון, או אפילו ידנית
המושלמת ליד הקפה 2 זו עוגה בחושה מעולה, נימוחה וטעימה, שמכינים בקלי קלות, בכמה שלבים קצרצרים, במעבד המזון, או אפילו ידנית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    316 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2070.3 קק״ל 4140.6 קק״ל
    פחמימות 316.2 גרם 632.3 גרם
    שומן 109.2 גרם 218.3 גרם
    נתרן 991.5 מ״ג 1983.0 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 60.7 גרם 121.4 גרם
    כולסטרול 666.7 מ״ג 1333.4 מ״ג
    סידן 273.2 מ״ג 546.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2566.9 מ״ג 5133.8 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    316 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2070.3 קק״ל 4140.6 קק״ל
    פחמימות 316.2 גרם 632.3 גרם
    שומן 109.2 גרם 218.3 גרם
    נתרן 991.5 מ״ג 1983.0 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 60.7 גרם 121.4 גרם
    כולסטרול 666.7 מ״ג 1333.4 מ״ג
    סידן 273.2 מ״ג 546.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2566.9 מ״ג 5133.8 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור

העוגה הבחושה הזו כל כך נהדרת, והתאהבתי בה כל כך כבר כשהיא יצאה מהתנור – שפשוט הייתי חייבת לקרוא לה בשם “המושלמת”. אז מה אם כבר יש לי עוגה בשם “המושלמת ליד הקפה”? זו תהיה “המושלמת ליד הקפה 2″… לא צריך כאן מיקסר, כי את הבצק מכינים בקלות, בכמה שלבים קצרצרים, במעבד המזון. ואם אין לכם גם מעבד מזון, אפשר אפילו בידיים (מאחדים את החמאה והחומרים היבשים לפירורים בלישה ידנית קצרה, ואחרי הוספת החומרים הרטובים עוברים למטרפה).

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים חמאה, סוכר, סוכר וניל וקמח רק עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים בצד.
  4. לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים ביצים, שמנת חמוצה ואבקת אפייה ומעבדים עוד 20-15 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  5. משטחים את הבלילה בתבניות משומנות ומפזרים מעל את הפירורים (מפוררים בידיים אם הם התגבשו מעט). הבלילה תמלא רק חצי מגובה התבניות וזה בסדר - העוגות תופחות מאוד בתנור.
  6. אופים כ-40 דקות (כ-15 דקות אם אופים בתבנית שקעים) עד שהעוגות תפוחות וספוגיות למגע, הפירורים זהובים וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מצננים ומגישים. שומרים בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המושלמת ליד הקפה 2

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות