המבורגר קצבים עם טבעות בצל וחזה אווז מעושן
שחיתות אמריקאית במיטבה: המבורגר ביתי מבשר מצוין, ריבת בצל, חזה אווז שמוסיף טעם מעושן וטבעות בצל שמוסיפות המון פריכות. רק צ'יפס בצד ואתם מסודרים
שחיתות אמריקאית במיטבה: המבורגר ביתי מבשר מצוין, ריבת בצל, חזה אווז שמוסיף טעם מעושן וטבעות בצל שמוסיפות המון פריכות. רק צ'יפס בצד ואתם מסודרים
- אילן פנחס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 755.1 קק״ל 3020.3 קק״לפחמימות 19.2 גרם 76.9 גרםשומן 47.0 גרם 187.9 גרםנתרן 2599.0 מ״ג 10395.9 מ״גחלבון 43.2 גרם 172.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 12.3 גרם 49.4 גרםכולסטרול 230.9 מ״ג 923.6 מ״גסידן 68.4 מ״ג 273.6 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.0 מ״גאשלגן 1010.7 מ״ג 4042.9 מ״גאבץ 442.2 מ״ג 1768.7 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות19 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 755.1 קק״ל 3020.3 קק״לפחמימות 19.2 גרם 76.9 גרםשומן 47.0 גרם 187.9 גרםנתרן 2599.0 מ״ג 10395.9 מ״גחלבון 43.2 גרם 172.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 12.3 גרם 49.4 גרםכולסטרול 230.9 מ״ג 923.6 מ״גסידן 68.4 מ״ג 273.6 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.0 מ״גאשלגן 1010.7 מ״ג 4042.9 מ״גאבץ 442.2 מ״ג 1768.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 755 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
250 גרם בשר שפונדרה
-
500 גרם בשר אונטריב
-
500 גרם בריסקט בקר
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף רוטב ברביקיו
-
1 כף מי סודה
איולי מיונז וחרדל
-
5 כפות מיונז
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דק
-
0.235 כפית פלפל שחור גרוס
ריבת בצל
-
1 1/2 ק"ג בצלים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 בקבוק יין אדום יבש
-
1 מקל קינמון בינוני
-
1/2 כוס חומץ בלסמי
-
1 סלק מבושל בוואקום בינוני
הגשה
-
4 פרוסות חזה אווז מעושן
-
4 טבעות בצל מוכנות בינוניים
-
2 מלפפונים חמוצים בינוניים
-
1 חופן עלי רוקט
אופן הכנה
- מכינים ריבת בצל: קולפים ופורסים את הבצל לרצועות דקות. בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד שהוא רך ושקוף. מוסיפים את כל יתר המרכיבים ומבשלים כ-20 דקות.
- טוחנים את הסלק במעבד מזון או בבלנדר ומוסיפים לסיר, מערבבים היטב, מסירים מהאש ומסננים.
- מכינים את ההמבורגר: טוחנים טחינה דקה את שלושת סוגי הבשר (אפשר גם לבקש מהקצב שיטחן עבורנו). מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים של ההמבורגר. מערבבים יחד אבל לא לשים חזק מדי את הבשר, אלא מערבבים עד שהמסה אחידה. יוצרים 4 קציצות המבורגר ומניחים בצד.
- מכינים איולי חרדל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים ושומרים בצד.
- צולים את ההמבורגרים: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה וצולים את קציצות ההמבורגר משני הצדדים עד להגעה למידת העשייה הרצויה. באותה מחבת, צולים את פרוסות החזה אווז מעושן.
- מכינים את הירקות להגשה: פורסים את המלפפונים החמוצים לאורכם.
- מרכיבים את המנה: בכל לחמנייה מורחים 1-2 כפות איולי. מניחים מעל את קציצת ההמבורגר, ומעליה מניחים חזה אווז מעושן, טבעת בצל, מלפפון חמוץ ועלי רוקט. סוגרים לכריך ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים ריבת בצל: קולפים ופורסים את הבצל לרצועות דקות. בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד שהוא רך ושקוף. מוסיפים את כל יתר המרכיבים ומבשלים כ-20 דקות.
- טוחנים את הסלק במעבד מזון או בבלנדר ומוסיפים לסיר, מערבבים היטב, מסירים מהאש ומסננים.
- מכינים את ההמבורגר: טוחנים טחינה דקה את שלושת סוגי הבשר (אפשר גם לבקש מהקצב שיטחן עבורנו). מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים של ההמבורגר. מערבבים יחד אבל לא לשים חזק מדי את הבשר, אלא מערבבים עד שהמסה אחידה. יוצרים 4 קציצות המבורגר ומניחים בצד.
- מכינים איולי חרדל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים ושומרים בצד.
- צולים את ההמבורגרים: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה וצולים את קציצות ההמבורגר משני הצדדים עד להגעה למידת העשייה הרצויה. באותה מחבת, צולים את פרוסות החזה אווז מעושן.
- מכינים את הירקות להגשה: פורסים את המלפפונים החמוצים לאורכם.
- מרכיבים את המנה: בכל לחמנייה מורחים 1-2 כפות איולי. מניחים מעל את קציצת ההמבורגר, ומעליה מניחים חזה אווז מעושן, טבעת בצל, מלפפון חמוץ ועלי רוקט. סוגרים לכריך ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן