המבורגר עוף עסיסי לילדים
שי-לי ליפא דואגת למשפחה שלכם ומכינה את הקציצה הכי מפורסמת בעולם בגרסת העוף - המבורגר עוף עסיסי במיוחד שילדים אוהבים (וגם מבוגרים)
שי-לי ליפא דואגת למשפחה שלכם ומכינה את הקציצה הכי מפורסמת בעולם בגרסת העוף - המבורגר עוף עסיסי במיוחד שילדים אוהבים (וגם מבוגרים)
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 360.9 קק״ל 1443.6 קק״לפחמימות 33.7 גרם 134.9 גרםשומן 11.8 גרם 47.2 גרםנתרן 1873.8 מ״ג 7495.0 מ״גחלבון 32.0 גרם 127.9 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.2 גרםשומן רווי 3.5 גרם 13.8 גרםכולסטרול 87.5 מ״ג 350.0 מ״גסידן 41.7 מ״ג 166.7 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 678.5 מ״ג 2713.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות34 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 360.9 קק״ל 1443.6 קק״לפחמימות 33.7 גרם 134.9 גרםשומן 11.8 גרם 47.2 גרםנתרן 1873.8 מ״ג 7495.0 מ״גחלבון 32.0 גרם 127.9 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.2 גרםשומן רווי 3.5 גרם 13.8 גרםכולסטרול 87.5 מ״ג 350.0 מ״גסידן 41.7 מ״ג 166.7 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 678.5 מ״ג 2713.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 361 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצת המבורגר
-
500 גרם פרגיות טחונות
-
1 כף גדושה פירורי לחם
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית גדושה חרדל דיז’ון
-
1 כפית גרידת לימון
-
3/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
טיגון
הגשה
-
4 לחמניות המבורגר בינוניות
-
4 עלי חסה רומית
-
2 עגבניות בינוניות
-
4 מלפפונים חמוצים בינוניים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את חומרי ההמבורגרים. לשים כדקה כדי שההמבורגרים יהיו יציבים בטיגון.
- מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
- יוצרים 4 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת, בקוטר 8 ס”מ). מקררים כ-20 דקות במקרר.
- מחממים מחבת פסים על להבה בינונית. מושחים את ההמבורגרים בשמן זית ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים (נזהרים לא לייבש).
- חותכים את הירקות להגשה.
- מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם חסה, עגבנייה ומלפפונים חמוצים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את חומרי ההמבורגרים. לשים כדקה כדי שההמבורגרים יהיו יציבים בטיגון.
- מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
- יוצרים 4 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת, בקוטר 8 ס”מ). מקררים כ-20 דקות במקרר.
- מחממים מחבת פסים על להבה בינונית. מושחים את ההמבורגרים בשמן זית ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים (נזהרים לא לייבש).
- חותכים את הירקות להגשה.
- מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם חסה, עגבנייה ומלפפונים חמוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן