-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 261.9 קק״ל 1047.7 קק״לפחמימות 37.1 גרם 148.4 גרםשומן 11.3 גרם 45.1 גרםנתרן 26.1 מ״ג 104.3 מ״גחלבון 2.8 גרם 11.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסידן 85.4 מ״ג 341.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 266.8 מ״ג 1067.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות37 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 261.9 קק״ל 1047.7 קק״לפחמימות 37.1 גרם 148.4 גרםשומן 11.3 גרם 45.1 גרםנתרן 26.1 מ״ג 104.3 מ״גחלבון 2.8 גרם 11.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסידן 85.4 מ״ג 341.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 266.8 מ״ג 1067.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 262 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
3 כפות נוטלה
-
1 בננה בינונית
-
1 כוס תותים
-
1 כוס מיני מרשמלו
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבננה והתותים לפרוסות.
- חותכים מבצק העלים 2 ריבועים זהים בגודל מחבת ופל.
- מורחים ריבוע אחד בממרח שוקולד ומשאירים שוליים ריקים של 2 ס”מ. מפזרים את התוספות ומכסים בריבוע הבצק השני, כמו שמכינים סנדוויץ’.
- מחממים על האש את מחבת הוופל.
- משמנים קלות את המחבת בתרסיס השמן. מניחים את סנדוויץ’ הבצק וסוגרים את המחבת.
- מטגנים 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית-גבוהה. מגישים חם.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבננה והתותים לפרוסות.
- חותכים מבצק העלים 2 ריבועים זהים בגודל מחבת ופל.
- מורחים ריבוע אחד בממרח שוקולד ומשאירים שוליים ריקים של 2 ס”מ. מפזרים את התוספות ומכסים בריבוע הבצק השני, כמו שמכינים סנדוויץ’.
- מחממים על האש את מחבת הוופל.
- משמנים קלות את המחבת בתרסיס השמן. מניחים את סנדוויץ’ הבצק וסוגרים את המחבת.
- מטגנים 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית-גבוהה. מגישים חם.
הערות
- אפשר להכין את הוופל במכשיר מיוחד להכנת וופל בלגי
הערות
- אפשר להכין את הוופל במכשיר מיוחד להכנת וופל בלגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן