הוופל הבלגי הכי קל בעולם

ופל בלגי מושחת ומשגע עם שוקולד, תותים ובננה, שמכינים בכמה דקות ספורות מבצק עלים מוכן - מתכון מושלם של קרין גורן
ופל בלגי מושחת ומשגע עם שוקולד, תותים ובננה, שמכינים בכמה דקות ספורות מבצק עלים מוכן - מתכון מושלם של קרין גורן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.9 קק״ל 1047.7 קק״ל
    פחמימות 37.1 גרם 148.4 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.1 גרם
    נתרן 26.1 מ״ג 104.3 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 11.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סידן 85.4 מ״ג 341.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 266.8 מ״ג 1067.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.9 קק״ל 1047.7 קק״ל
    פחמימות 37.1 גרם 148.4 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.1 גרם
    נתרן 26.1 מ״ג 104.3 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 11.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סידן 85.4 מ״ג 341.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 266.8 מ״ג 1067.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבננה והתותים לפרוסות.
  2. חותכים מבצק העלים 2 ריבועים זהים בגודל מחבת ופל.
  3. מורחים ריבוע אחד בממרח שוקולד ומשאירים שוליים ריקים של 2 ס”מ. מפזרים את התוספות ומכסים בריבוע הבצק השני, כמו שמכינים סנדוויץ’.
  4. מחממים על האש את מחבת הוופל.
  5. משמנים קלות את המחבת בתרסיס השמן. מניחים את סנדוויץ’ הבצק וסוגרים את המחבת.
  6. מטגנים 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית-גבוהה. מגישים חם.

הערות

  • אפשר להכין את הוופל במכשיר מיוחד להכנת וופל בלגי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הוופל הבלגי הכי קל בעולם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות