דניש סלמון מעושן, קרם פרש, שמיר ולימון של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני עם מתכון שווה במיוחד של דניש סלמון מעושן – לחמניות בצק שמרים במילוי קרם פרש, סלמון מעושן, שמיר וגרידת לימון
תמרה אהרוני עם מתכון שווה במיוחד של דניש סלמון מעושן – לחמניות בצק שמרים במילוי קרם פרש, סלמון מעושן, שמיר וגרידת לימון
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    66 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.5 קק״ל 4095.2 קק״ל
    פחמימות 66.2 גרם 397.4 גרם
    שומן 35.2 גרם 211.4 גרם
    נתרן 958.1 מ״ג 5748.4 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 146.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.1 גרם 54.5 גרם
    שומן רווי 55.5 גרם 333.1 גרם
    כולסטרול 150.1 מ״ג 900.5 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 440.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 204.3 מ״ג 1225.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    66 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.5 קק״ל 4095.2 קק״ל
    פחמימות 66.2 גרם 397.4 גרם
    שומן 35.2 גרם 211.4 גרם
    נתרן 958.1 מ״ג 5748.4 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 146.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.1 גרם 54.5 גרם
    שומן רווי 55.5 גרם 333.1 גרם
    כולסטרול 150.1 מ״ג 900.5 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 440.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 204.3 מ״ג 1225.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  2. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה, שמים את החלב, הסוכר, המלח, החמאה והביצה. מערבבים מעט.
  3. מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה, ולשים כ-10 דקות במהירות בינונית.
  4. מכסים את הקערה במגבת לחה ומשאירים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים.
  5. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
  6. מורחים את פני הבצק בקרם פרש, מפזרים מעל שמיר קצוץ, גרידת לימון ופרוסות סלמון מעושן.
  7. מקפלים 1/3 מהבצק מצד ימין לאמצע ואת ה-1/3 מצד שמאל מעליו, כמו מעטפה. מעבירים למקפיא לפחות לשעה, עדיף לשעתיים.
  8. חותכים את הבצק לרצועות ברוחב 2.5 ס”מ.
  9. חותכים כל רצועה לאורך לשתיים, אבל משאירים את הקצה מחובר, כך שנוצרת צורת מכנסיים.
  10. מלפפים כל “שרוול” מכנסיים סביב עצמו, ואז אחד סביב השני.
  11. מלפפים את הצמה שנוצרה סביב עצמה ויוצרים מעין קשר. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם יתר המאפים.
  12. מורחים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים מעט מלח גס ומתפיחים 30 דקות.
  13. אופים בתנור החם 20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דניש סלמון מעושן, קרם פרש, שמיר ולימון של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות