-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1157.0 קק״ל 3471.0 קק״לפחמימות 23.1 גרם 69.4 גרםשומן 106.9 גרם 320.6 גרםנתרן 1815.8 מ״ג 5447.5 מ״גחלבון 39.2 גרם 117.6 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 83.0 גרם 249.1 גרםכולסטרול 159.1 מ״ג 477.3 מ״גסידן 124.4 מ״ג 373.1 מ״גברזל 6.9 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 1535.2 מ״ג 4605.6 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות23 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1157.0 קק״ל 3471.0 קק״לפחמימות 23.1 גרם 69.4 גרםשומן 106.9 גרם 320.6 גרםנתרן 1815.8 מ״ג 5447.5 מ״גחלבון 39.2 גרם 117.6 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 83.0 גרם 249.1 גרםכולסטרול 159.1 מ״ג 477.3 מ״גסידן 124.4 מ״ג 373.1 מ״גברזל 6.9 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 1535.2 מ״ג 4605.6 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1157 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
דגים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות במצב טורבו. קולים מראש את הפלפל האדום. קוצצים את הצ’ילי והכוסברה.
- מכינים את הדגים: מכניסים לבטן כל דג את עשבי התיבול. חותכים חתך אחד בכל צד כדי לזרז את האפייה. מניחים את הדגים בתבנית אפייה עמוקה, יוצקים את המים והסויה, מפזרים את השום ועלי הקפיר ליים, מתיזים בתרסיס שמן ואופים 15 דקות. מעבירים לפעולת גריל עליון למשך 7 דקות נוספות.
- מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומאדים את הלמון גראס, השום והצ’ילי עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל הקלוי ואת חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מבשלים ומצמצמים את הרוטב. מוסיפים את הסויה, הבזיליקום והכוסברה ומכבים את האש.
- יוצקים את הרוטב בנדיבות על צלחת הגשה, מניחים מעל את הדג ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות במצב טורבו. קולים מראש את הפלפל האדום. קוצצים את הצ’ילי והכוסברה.
- מכינים את הדגים: מכניסים לבטן כל דג את עשבי התיבול. חותכים חתך אחד בכל צד כדי לזרז את האפייה. מניחים את הדגים בתבנית אפייה עמוקה, יוצקים את המים והסויה, מפזרים את השום ועלי הקפיר ליים, מתיזים בתרסיס שמן ואופים 15 דקות. מעבירים לפעולת גריל עליון למשך 7 דקות נוספות.
- מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומאדים את הלמון גראס, השום והצ’ילי עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל הקלוי ואת חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מבשלים ומצמצמים את הרוטב. מוסיפים את הסויה, הבזיליקום והכוסברה ומכבים את האש.
- יוצקים את הרוטב בנדיבות על צלחת הגשה, מניחים מעל את הדג ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן