דג שלם בקארי אדום וקוקוס

השף שגב משה מלמד להכין דג שלם בקארי אדום וקוקוס - מנה פשוטה וזריזה להכנה מהמטבח האסיאתי, מלאה בטעמים וניחוחות של המזרח
השף שגב משה מלמד להכין דג שלם בקארי אדום וקוקוס - מנה פשוטה וזריזה להכנה מהמטבח האסיאתי, מלאה בטעמים וניחוחות של המזרח
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1157.0 קק״ל 3471.0 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 69.4 גרם
    שומן 106.9 גרם 320.6 גרם
    נתרן 1815.8 מ״ג 5447.5 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 117.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 83.0 גרם 249.1 גרם
    כולסטרול 159.1 מ״ג 477.3 מ״ג
    סידן 124.4 מ״ג 373.1 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 1535.2 מ״ג 4605.6 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1157.0 קק״ל 3471.0 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 69.4 גרם
    שומן 106.9 גרם 320.6 גרם
    נתרן 1815.8 מ״ג 5447.5 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 117.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 83.0 גרם 249.1 גרם
    כולסטרול 159.1 מ״ג 477.3 מ״ג
    סידן 124.4 מ״ג 373.1 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 1535.2 מ״ג 4605.6 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה דיאטטית
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דגים

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות במצב טורבו. קולים מראש את הפלפל האדום. קוצצים את הצ’ילי והכוסברה.
  2. מכינים את הדגים: מכניסים לבטן כל דג את עשבי התיבול. חותכים חתך אחד בכל צד כדי לזרז את האפייה. מניחים את הדגים בתבנית אפייה עמוקה, יוצקים את המים והסויה, מפזרים את השום ועלי הקפיר ליים, מתיזים בתרסיס שמן ואופים 15 דקות. מעבירים לפעולת גריל עליון למשך 7 דקות נוספות.
  3. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומאדים את הלמון גראס, השום והצ’ילי עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל הקלוי ואת חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מבשלים ומצמצמים את הרוטב. מוסיפים את הסויה, הבזיליקום והכוסברה ומכבים את האש.
  4. יוצקים את הרוטב בנדיבות על צלחת הגשה, מניחים מעל את הדג ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג שלם בקארי אדום וקוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות