דג פורל מאודה עם כרישה וג’ינג’ר ברוטב מיסו

ליה שומרון פינדר מכינה מנה בריאה וקלילה לארוחת צהריים או לאירוח נפלא בסופ"ש - דג פורל מאודה עם כרישה וג'ינג'ר ברוטב מיסו
ליה שומרון פינדר מכינה מנה בריאה וקלילה לארוחת צהריים או לאירוח נפלא בסופ"ש - דג פורל מאודה עם כרישה וג'ינג'ר ברוטב מיסו
  • ליה שומרון פינדר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.5 קק״ל 558.1 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 112.5 גרם
    שומן 4.9 גרם 19.6 גרם
    נתרן 780.6 מ״ג 3122.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 15.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.8 מ״ג 475.2 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 468.5 מ״ג 1874.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.5 קק״ל 558.1 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 112.5 גרם
    שומן 4.9 גרם 19.6 גרם
    נתרן 780.6 מ״ג 3122.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 15.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.8 מ״ג 475.2 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 468.5 מ״ג 1874.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ליה שומרון פינדר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את הלימונים לפרוסות דקות.
  2. חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. חותכים את הג’ינג’ר ואת הבצל הירוק לרצועות דקות.
  3. בתחתית כלי אידוי מבמבוק שמים פרוסות לימון שירפדו את כל התחתית. מעליהן שמים מעט ג’ינג’ר וכרשה.
  4. ממלאים את בטן הדגים בפרוסות לימון, בצל ירוק וגבעולי כוסברה, מתבלים במעט מלח ומניחים מעל הירקות בסיר האידוי.
  5. שמים את כלי האידוי מעל סיר עם מים רותחים ומאדים במשך 20 דקות.
  6. מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים את מיץ התפוחים לסף רתיחה.
  7. מסירים מהאש, מוסיפים את המיסו, שמן השומשום והמלח ומערבבים היטב.
  8. מעבירים את הדגים לצלחות הגשה עם מעט מהירקות שבכלי האידוי. מוזגים מעט רוטב על כל דג ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג פורל מאודה עם כרישה וג’ינג’ר ברוטב מיסו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות