-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 293.6 קק״ל 1174.4 קק״לפחמימות 50.9 גרם 203.6 גרםשומן 6.4 גרם 25.6 גרםנתרן 1098.3 מ״ג 4393.2 מ״גחלבון 6.9 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרםשומן רווי 4.0 גרם 15.9 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״גסידן 67.8 מ״ג 271.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 633.9 מ״ג 2535.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות51 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 293.6 קק״ל 1174.4 קק״לפחמימות 50.9 גרם 203.6 גרםשומן 6.4 גרם 25.6 גרםנתרן 1098.3 מ״ג 4393.2 מ״גחלבון 6.9 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרםשומן רווי 4.0 גרם 15.9 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״גסידן 67.8 מ״ג 271.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 633.9 מ״ג 2535.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 294 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ניוקי מוכן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
4 שיני שום
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 גבעול אורגנו טרי
-
1 כוס מיץ סלק
-
3 ארטישוקים בינוניים
-
30 גרם חמאה
-
3 גבעולי שמיר
אופן ההכנה
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן. פורסים את השום והצ’ילי. קוצצים את האורגנו. חותכים את הארטישוקים לרבעים.
- מתיזים את תרסיס השמן במחבת גבוהה, מתבלים את פילה הדגים במלח ומטגנים יחד עם השום, הצ’ילי והאורגנו.
- מוסיפים את הניוקי המבושלים ומיץ הסלק, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל.
- מוסיפים את הארטישוקים והופכים את הדג לצד השני.
- מוסיפים את החמאה ומנערים את המחבת עד שהחמאה נמסה, ומתקבל רוטב סמיך.
- מפזרים את השמיר ומגישים.
אופן ההכנה
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן. פורסים את השום והצ’ילי. קוצצים את האורגנו. חותכים את הארטישוקים לרבעים.
- מתיזים את תרסיס השמן במחבת גבוהה, מתבלים את פילה הדגים במלח ומטגנים יחד עם השום, הצ’ילי והאורגנו.
- מוסיפים את הניוקי המבושלים ומיץ הסלק, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל.
- מוסיפים את הארטישוקים והופכים את הדג לצד השני.
- מוסיפים את החמאה ומנערים את המחבת עד שהחמאה נמסה, ומתקבל רוטב סמיך.
- מפזרים את השמיר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן