פילה דג עם ניוקי ברוטב סלק

השף שגב משה מלמד להכין דג עם ניוקי ברוטב סלק סגול - מנה יפהפייה, טעימה ופשוטה להכנה. משתמשים בניוקי מוכן ומקצרים את זמן הבישול
השף שגב משה מלמד להכין דג עם ניוקי ברוטב סלק סגול - מנה יפהפייה, טעימה ופשוטה להכנה. משתמשים בניוקי מוכן ומקצרים את זמן הבישול
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    51 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.6 קק״ל 1174.4 קק״ל
    פחמימות 50.9 גרם 203.6 גרם
    שומן 6.4 גרם 25.6 גרם
    נתרן 1098.3 מ״ג 4393.2 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 67.8 מ״ג 271.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 633.9 מ״ג 2535.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    51 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.6 קק״ל 1174.4 קק״ל
    פחמימות 50.9 גרם 203.6 גרם
    שומן 6.4 גרם 25.6 גרם
    נתרן 1098.3 מ״ג 4393.2 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 67.8 מ״ג 271.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 633.9 מ״ג 2535.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן. פורסים את השום והצ’ילי. קוצצים את האורגנו. חותכים את הארטישוקים לרבעים.
  2. מתיזים את תרסיס השמן במחבת גבוהה, מתבלים את פילה הדגים במלח ומטגנים יחד עם השום, הצ’ילי והאורגנו.
  3. מוסיפים את הניוקי המבושלים ומיץ הסלק, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל.
  4. מוסיפים את הארטישוקים והופכים את הדג לצד השני.
  5. מוסיפים את החמאה ומנערים את המחבת עד שהחמאה נמסה, ומתקבל רוטב סמיך.
  6. מפזרים את השמיר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג עם ניוקי ברוטב סלק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות