חריימה דגים פיקנטי ב-5 דקות

סוף השבוע הגיע וצריך להעמיד סירים למשפחה? משה שגב מוכיח שלא חובה לעבוד קשה עם מנת חריימה דגים פיקנטית שמכינים במהירות ובקלות
סוף השבוע הגיע וצריך להעמיד סירים למשפחה? משה שגב מוכיח שלא חובה לעבוד קשה עם מנת חריימה דגים פיקנטית שמכינים במהירות ובקלות
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.7 קק״ל 1070.7 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 130.0 גרם
    שומן 31.7 גרם 126.8 גרם
    נתרן 897.8 מ״ג 3591.2 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 15.7 גרם 62.6 גרם
    כולסטרול 13.2 מ״ג 52.6 מ״ג
    סידן 74.6 מ״ג 298.4 מ״ג
    ברזל 16.6 מ״ג 66.5 מ״ג
    אשלגן 1340.5 מ״ג 5361.9 מ״ג
    אבץ 14.0 מ״ג 56.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.7 קק״ל 1070.7 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 130.0 גרם
    שומן 31.7 גרם 126.8 גרם
    נתרן 897.8 מ״ג 3591.2 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 15.7 גרם 62.6 גרם
    כולסטרול 13.2 מ״ג 52.6 מ״ג
    סידן 74.6 מ״ג 298.4 מ״ג
    ברזל 16.6 מ״ג 66.5 מ״ג
    אשלגן 1340.5 מ״ג 5361.9 מ״ג
    אבץ 14.0 מ״ג 56.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים סיר גדול ורחב. מוסיפים את השמן והאריסה ומערבבים.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות, הקימל, הפפריקה והמים ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את הלהבה.
  3. מתבלים. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמים.
  4. מוסיפים בזהירות את הדגים ומניחים מעל את צרור הכוסברה. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
  5. סוחטים את מיץ הלימון ומגישים עם חלה טרייה.

הערות

  • אפשר להשתמש בדגים חתוכים עם עצם, או פילה דג נקי מעצמות
  • דגים מומלצים: לוקוס, מוסר ים ובורי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חריימה דגים פיקנטי ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות