-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 267.7 קק״ל 1070.7 קק״לפחמימות 32.5 גרם 130.0 גרםשומן 31.7 גרם 126.8 גרםנתרן 897.8 מ״ג 3591.2 מ״גחלבון 17.1 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרםשומן רווי 15.7 גרם 62.6 גרםכולסטרול 13.2 מ״ג 52.6 מ״גסידן 74.6 מ״ג 298.4 מ״גברזל 16.6 מ״ג 66.5 מ״גאשלגן 1340.5 מ״ג 5361.9 מ״גאבץ 14.0 מ״ג 56.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות33 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 267.7 קק״ל 1070.7 קק״לפחמימות 32.5 גרם 130.0 גרםשומן 31.7 גרם 126.8 גרםנתרן 897.8 מ״ג 3591.2 מ״גחלבון 17.1 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרםשומן רווי 15.7 גרם 62.6 גרםכולסטרול 13.2 מ״ג 52.6 מ״גסידן 74.6 מ״ג 298.4 מ״גברזל 16.6 מ״ג 66.5 מ״גאשלגן 1340.5 מ״ג 5361.9 מ״גאבץ 14.0 מ״ג 56.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 268 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
6 כפות שמן זית
-
2 כפות אריסה
-
300גרם או 3 חבילות רסק עגבניות
-
1/2 כפית קימל טחון
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כוס מים חמים
-
1 כפית מלח דק
-
1 צרור כוסברה
-
1 לימון בינוני
הגשה
אופן הכנה
- מחממים סיר גדול ורחב. מוסיפים את השמן והאריסה ומערבבים.
- מוסיפים את רסק העגבניות, הקימל, הפפריקה והמים ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את הלהבה.
- מתבלים. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמים.
- מוסיפים בזהירות את הדגים ומניחים מעל את צרור הכוסברה. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
- סוחטים את מיץ הלימון ומגישים עם חלה טרייה.
אופן הכנה
- מחממים סיר גדול ורחב. מוסיפים את השמן והאריסה ומערבבים.
- מוסיפים את רסק העגבניות, הקימל, הפפריקה והמים ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את הלהבה.
- מתבלים. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמים.
- מוסיפים בזהירות את הדגים ומניחים מעל את צרור הכוסברה. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
- סוחטים את מיץ הלימון ומגישים עם חלה טרייה.
הערות
- אפשר להשתמש בדגים חתוכים עם עצם, או פילה דג נקי מעצמות
- דגים מומלצים: לוקוס, מוסר ים ובורי
הערות
- אפשר להשתמש בדגים חתוכים עם עצם, או פילה דג נקי מעצמות
- דגים מומלצים: לוקוס, מוסר ים ובורי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן