דג כבוש ברוטב סויה עם פסטה מטוגנת
השף שגב משה מלמד להכין דג כבוש ברוטב סויה עם פסטה מטוגנת - מנה מיוחדת במינה וטעימה מאוד בזכות עלי לזניה מטוגנים בשמן עמוק ודג בכבישה זריזה
השף שגב משה מלמד להכין דג כבוש ברוטב סויה עם פסטה מטוגנת - מנה מיוחדת במינה וטעימה מאוד בזכות עלי לזניה מטוגנים בשמן עמוק ודג בכבישה זריזה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 291.6 קק״ל 1166.2 קק״לפחמימות 37.1 גרם 148.5 גרםסוכר 12.2 גרם 48.6 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 2046.7 מ״ג 8186.7 מ״גחלבון 7.0 גרם 27.9 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.7 מ״ג 146.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 451.9 מ״ג 1807.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות37 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 291.6 קק״ל 1166.2 קק״לפחמימות 37.1 גרם 148.5 גרםסוכר 12.2 גרם 48.6 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 2046.7 מ״ג 8186.7 מ״גחלבון 7.0 גרם 27.9 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.7 מ״ג 146.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 451.9 מ״ג 1807.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 292 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה עלי לזניה
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 גבעול למון גראס
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 בצל שאלוט בינוני
-
1/2 כפית גרידת לימון
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
1/2 כוס מים
-
1 אבוקדו בינוני
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: מבשלים את עלי הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מחממים שמן עמוק ומטגנים את עלי הפסטה המבושלים עד שהם מתנפחים ומשחימים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- חותכים את הדג לקוביות קטנות. קוצצים את השום, הג’ינג’ר, הלמון גראס, הצ’ילי והשאלוט. מביאים לרתיחה ומבשלים יחד את המים והסוכר החום כדקה עד שמתקבלים מי סוכר. חותכים את האבוקדו לפלחים. קוצצים את הכוסברה.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום, הג’ינג’ר, הלמון גראס, הצ’ילי והשאלוט. מכבים את האש ומוסיפים את גרד הלימון, רוטב הסויה ומי הסוכר. מתקנים את הטעמים.
- מניחים את הפסטה המטוגנת על צלחת הגשה עמוקה. מניחים מעל את האבוקדו, הדגים, יוצקים את הרוטב ומפזרים את עלי הכוסברה.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: מבשלים את עלי הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מחממים שמן עמוק ומטגנים את עלי הפסטה המבושלים עד שהם מתנפחים ומשחימים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- חותכים את הדג לקוביות קטנות. קוצצים את השום, הג’ינג’ר, הלמון גראס, הצ’ילי והשאלוט. מביאים לרתיחה ומבשלים יחד את המים והסוכר החום כדקה עד שמתקבלים מי סוכר. חותכים את האבוקדו לפלחים. קוצצים את הכוסברה.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום, הג’ינג’ר, הלמון גראס, הצ’ילי והשאלוט. מכבים את האש ומוסיפים את גרד הלימון, רוטב הסויה ומי הסוכר. מתקנים את הטעמים.
- מניחים את הפסטה המטוגנת על צלחת הגשה עמוקה. מניחים מעל את האבוקדו, הדגים, יוצקים את הרוטב ומפזרים את עלי הכוסברה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן