דג כבוש ברוטב סויה עם פסטה מטוגנת

השף שגב משה מלמד להכין דג כבוש ברוטב סויה עם פסטה מטוגנת - מנה מיוחדת במינה וטעימה מאוד בזכות עלי לזניה מטוגנים בשמן עמוק ודג בכבישה זריזה
השף שגב משה מלמד להכין דג כבוש ברוטב סויה עם פסטה מטוגנת - מנה מיוחדת במינה וטעימה מאוד בזכות עלי לזניה מטוגנים בשמן עמוק ודג בכבישה זריזה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.6 קק״ל 1166.2 קק״ל
    פחמימות 37.1 גרם 148.5 גרם
    סוכר 12.2 גרם 48.6 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 2046.7 מ״ג 8186.7 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 146.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 451.9 מ״ג 1807.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.6 קק״ל 1166.2 קק״ל
    פחמימות 37.1 גרם 148.5 גרם
    סוכר 12.2 גרם 48.6 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 2046.7 מ״ג 8186.7 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 146.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 451.9 מ״ג 1807.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: מבשלים את עלי הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מחממים שמן עמוק ומטגנים את עלי הפסטה המבושלים עד שהם מתנפחים ומשחימים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  3. חותכים את הדג לקוביות קטנות. קוצצים את השום, הג’ינג’ר, הלמון גראס, הצ’ילי והשאלוט. מביאים לרתיחה ומבשלים יחד את המים והסוכר החום כדקה עד שמתקבלים מי סוכר. חותכים את האבוקדו לפלחים. קוצצים את הכוסברה.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום, הג’ינג’ר, הלמון גראס, הצ’ילי והשאלוט. מכבים את האש ומוסיפים את גרד הלימון, רוטב הסויה ומי הסוכר. מתקנים את הטעמים.
  5. מניחים את הפסטה המטוגנת על צלחת הגשה עמוקה. מניחים מעל את האבוקדו, הדגים, יוצקים את הרוטב ומפזרים את עלי הכוסברה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג כבוש ברוטב סויה עם פסטה מטוגנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות