דג במילוי פסטו פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ’ילי
שי-לי ליפא מכינה דג במילוי פסטו בריא ומרענן - עם פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ'ילי חריף. מגלגלים את הדג לרולדה ונהנים מצורת הגשה מקורית
שי-לי ליפא מכינה דג במילוי פסטו בריא ומרענן - עם פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ'ילי חריף. מגלגלים את הדג לרולדה ונהנים מצורת הגשה מקורית
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 149.1 קק״ל 894.3 קק״לפחמימות 5.2 גרם 31.2 גרםשומן 6.6 גרם 39.8 גרםנתרן 222.8 מ״ג 1336.7 מ״גחלבון 18.0 גרם 107.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״גסידן 31.5 מ״ג 188.9 מ״גברזל 26.8 מ״ג 160.9 מ״גאשלגן 350.5 מ״ג 2102.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 149.1 קק״ל 894.3 קק״לפחמימות 5.2 גרם 31.2 גרםשומן 6.6 גרם 39.8 גרםנתרן 222.8 מ״ג 1336.7 מ״גחלבון 18.0 גרם 107.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״גסידן 31.5 מ״ג 188.9 מ״גברזל 26.8 מ״ג 160.9 מ״גאשלגן 350.5 מ״ג 2102.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 149 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטו
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1/4 כוס צלפים
-
2 כפות פירורי לחם
-
3 כפות שמן זית
-
6 פילה אנשובי
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 שן שום
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
דגים
-
3 דגי אמנון בינוניים
הגשה
-
1 לימון בינוני
אופן הכנה
- - מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מסננים את הצלפים. חותכים את הדגים ל-6 פילטים עם העור. חותכים את הלימון לרבעים.
- מכינים את הפסטו: מרסקים את הפטרוזיליה, הצלפים, פירורי הלחם, שמן הזית, האנשובי, הצ’ילי והשום במעבד מזון לתערובת אחידה במרקם גס. מתבלים בפלפל הגרוס ומערבלים עוד כ-1/2 דקה.
- מורחים את הדגים בפסטו. מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון.
- אופים 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים. מגישים עם רבעי הלימון.
אופן הכנה
- - מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מסננים את הצלפים. חותכים את הדגים ל-6 פילטים עם העור. חותכים את הלימון לרבעים.
- מכינים את הפסטו: מרסקים את הפטרוזיליה, הצלפים, פירורי הלחם, שמן הזית, האנשובי, הצ’ילי והשום במעבד מזון לתערובת אחידה במרקם גס. מתבלים בפלפל הגרוס ומערבלים עוד כ-1/2 דקה.
- מורחים את הדגים בפסטו. מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון.
- אופים 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים. מגישים עם רבעי הלימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן