דג בחמאת עשבי תיבול עם פפרדלה
ישראל אהרוני מכין פילה דג בחמאת עשבי תיבול, מנה נפלאה לארוחת ערב קלילה וגם לאירוח חלבי. מגישים את הדג עם פסטה פפרדלה שכיף לאכול עם הרוטב
ישראל אהרוני מכין פילה דג בחמאת עשבי תיבול, מנה נפלאה לארוחת ערב קלילה וגם לאירוח חלבי. מגישים את הדג עם פסטה פפרדלה שכיף לאכול עם הרוטב
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.6 קק״ל 602.2 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.2 גרםשומן 13.0 גרם 51.9 גרםנתרן 727.2 מ״ג 2909.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרםשומן רווי 6.8 גרם 27.2 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 54.0 מ״ג 216.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 171.9 מ״ג 687.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.6 קק״ל 602.2 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.2 גרםשומן 13.0 גרם 51.9 גרםנתרן 727.2 מ״ג 2909.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרםשומן רווי 6.8 גרם 27.2 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 54.0 מ״ג 216.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 171.9 מ״ג 687.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 פילה דג אינטיאס
-
2 גבעולי תימין טרי
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כף שמן זית
רוטב
-
50 גרם חמאה
-
3 עלי מרווה
-
2 שיני שום
-
2 בצלי שאלוט קטנים
-
1 כף צלפים
-
1/3 כוס יין לבן יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 צרור פטרוזיליה
הגשה
-
1 חבילה פסטה פפרדלה
-
1/3 צרור עירית
אופן הכנה
- ממליחים ומפלפלים את הדגים ומפזרים עליהם עלי תימין.
- מחממים מחבת משומנת קלות וצורבים את הדגים משני צדיהם עד שהם מוכנים. נזהרים לא לייבש.
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השאלוט, השום, הצלפים ועשבי התיבול.
- מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את החמאה, המרווה, השום, השאלוט והצלפים ומטגנים דקה.
- מוסיפים את היין הלבן, המלח והפלפל השחור ומבשלים דקה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- בכל צלחת הגשה שמים פסטה, מעליה פילה דג ויוצקים מעל את רוטב החמאה. מקשטים בעירית קצוצה.
אופן הכנה
- ממליחים ומפלפלים את הדגים ומפזרים עליהם עלי תימין.
- מחממים מחבת משומנת קלות וצורבים את הדגים משני צדיהם עד שהם מוכנים. נזהרים לא לייבש.
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השאלוט, השום, הצלפים ועשבי התיבול.
- מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את החמאה, המרווה, השום, השאלוט והצלפים ומטגנים דקה.
- מוסיפים את היין הלבן, המלח והפלפל השחור ומבשלים דקה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- בכל צלחת הגשה שמים פסטה, מעליה פילה דג ויוצקים מעל את רוטב החמאה. מקשטים בעירית קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן