דגים ברוטב עגבניות חריף של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מלמד איך להכין מנה קלאסית שמוגשת כמעט בכל בית ביום שישי בערב - דגים ברוטב עגבניות חריף ומתובל. אל תשכחו חלה כדי לנגב את הרוטב
ישראל אהרוני מלמד איך להכין מנה קלאסית שמוגשת כמעט בכל בית ביום שישי בערב - דגים ברוטב עגבניות חריף ומתובל. אל תשכחו חלה כדי לנגב את הרוטב
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 866.9 קק״ל 1733.7 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 55.2 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 2105.9 מ״ג 4211.7 מ״ג
    חלבון 101.7 גרם 203.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 248.0 מ״ג 496.0 מ״ג
    סידן 348.1 מ״ג 696.2 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 2650.9 מ״ג 5301.8 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 866.9 קק״ל 1733.7 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 55.2 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 2105.9 מ״ג 4211.7 מ״ג
    חלבון 101.7 גרם 203.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 248.0 מ״ג 496.0 מ״ג
    סידן 348.1 מ״ג 696.2 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 2650.9 מ״ג 5301.8 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את השום והבצל.
  2. קוצצים את המרווה, השום, הצ’ילי והבצל. חותכים את העגבניות לקוביות. חותכים את פילה הדג לחתיכות גדולות.
  3. במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את המרווה, השום והצ’ילי ומטגנים במשך 1-2 דקות.
  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-3-4 דקות.
  5. מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
  6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, והבלסמי, ממליחים ומפלפלים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים את האש ומכניסים את הדגים שישקעו ברוטב. מכסים ומבשלים כ-15-20 דקות, תלוי בעובי הפילה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דגים ברוטב עגבניות חריף של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות