גרנולה תוצרת בית

גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    579 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6571.0 קק״ל 6571.0 קק״ל
    פחמימות 579.1 גרם 579.1 גרם
    שומן 225.9 גרם 225.9 גרם
    נתרן 55.6 מ״ג 55.6 מ״ג
    חלבון 80.5 גרם 80.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.4 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 614.2 מ״ג 614.2 מ״ג
    ברזל 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 620.6 מ״ג 620.6 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    579 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6571.0 קק״ל 6571.0 קק״ל
    פחמימות 579.1 גרם 579.1 גרם
    שומן 225.9 גרם 225.9 גרם
    נתרן 55.6 מ״ג 55.6 מ״ג
    חלבון 80.5 גרם 80.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.4 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 614.2 מ״ג 614.2 מ״ג
    ברזל 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 620.6 מ״ג 620.6 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
  2. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
  3. מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גרנולה תוצרת בית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות