גרנולה ביתית עם אגוזים ופירות יבשים
למה לקנות כשאפשר להכין לבד? איילת הירשמן מכינה גרנולה ביתית עם פירות יבשים ואגוזים שהופכים אותה למתנה תוצרת בית מושלמת לט"ו בשבט
למה לקנות כשאפשר להכין לבד? איילת הירשמן מכינה גרנולה ביתית עם פירות יבשים ואגוזים שהופכים אותה למתנה תוצרת בית מושלמת לט"ו בשבט
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 595.6 קק״ל 4764.4 קק״לפחמימות 42.3 גרם 338.0 גרםשומן 27.3 גרם 218.3 גרםנתרן 11.1 מ״ג 89.0 מ״גחלבון 8.8 גרם 70.2 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״גסידן 40.9 מ״ג 327.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 507.6 מ״ג 4060.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות42 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 595.6 קק״ל 4764.4 קק״לפחמימות 42.3 גרם 338.0 גרםשומן 27.3 גרם 218.3 גרםנתרן 11.1 מ״ג 89.0 מ״גחלבון 8.8 גרם 70.2 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״גסידן 40.9 מ״ג 327.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 507.6 מ״ג 4060.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 596 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שיבולת שועל עבה
-
1/2כוס או 120 מ"ל מיץ תפוחים
-
20 גרם חמאה
-
1 כפית קינמון טחון
-
250 גרם משמשים מיובשים
-
250 גרם אגוזי פקאן
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה.
- חותכים את המשמשים המיובשים לקוביות בינוניות וקוצצים את הפקאן.
- שמים בקערה את השיבולת שועל, מיץ התפוחים, החמאה, אגוזי הפקאן והקינמון ומערבבים.
- מעבירים לתבנית ואופים 30 דקות, שבמהלכן מערבבים בזהירות מדי פעם. מוציאים ומצננים.
- אחרי רבע שעה של צינון, מערבבים פנימה את המשמשים המיובשים.
- שומרים בכלי אטום עד חודש.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה.
- חותכים את המשמשים המיובשים לקוביות בינוניות וקוצצים את הפקאן.
- שמים בקערה את השיבולת שועל, מיץ התפוחים, החמאה, אגוזי הפקאן והקינמון ומערבבים.
- מעבירים לתבנית ואופים 30 דקות, שבמהלכן מערבבים בזהירות מדי פעם. מוציאים ומצננים.
- אחרי רבע שעה של צינון, מערבבים פנימה את המשמשים המיובשים.
- שומרים בכלי אטום עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן