ג`לי גרגירי רימון
רוצים לדעת איך הופכים ג'לי רגיל לקינוח חגיגי משודרג? מכינים ג`לי גרגירי רימון. אפשר להשתמש בג'לי תות או דובדבן, ובכל סוג תבנית שאוהבים
רוצים לדעת איך הופכים ג'לי רגיל לקינוח חגיגי משודרג? מכינים ג`לי גרגירי רימון. אפשר להשתמש בג'לי תות או דובדבן, ובכל סוג תבנית שאוהבים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות0 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
זה לא ממש מתכון אלא רעיון למנה מתוקה ומרשימה שאפשר להכין בכל כלי שאוהבים את הצורה שלו, וכמה שזה פשוט – תראו שזה יגנוב את ההצגה בשולחן החג. אני אוהבת להגיש אותה לאו דווקא בתור קינוח אלא בתור פתיח לארוחה, ביחד עם תפוח בדבש.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 0 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ג’לי תות
אופן הכנה
- מכינים ג’לי תות או דובדבן עם מים רותחים לפי ההוראות על האריזה.
- מערבבים פנימה כמות נדיבה של גרגירי רימון ומוזגים לתבניות סיליקון עם שקעים אישיים (זוכרים לשים את תבניות הסיליקון על מגש שיעזור להוביל אותן למקרר בהמשך).
- מניחים לג’לי לעמוד בטמפ’ החדר כ-20 דקות - גרגירי הרימון יצופו למעלה - ולכן אחרי כ-20 דקות כשהג’לי מתייצב חלקית, מערבבים בכפית בעדינות את הג’לי עד שהגרגירים מתפזרים בו באופן אחיד.
- מעבירים למקרר להתייצבות (לפחות שעתיים).
- משחררים בלחיצה והופכים על מגש או צלחות הגשה אישיות. שומרים במקרר עד שעורכים את השולחן. מניחים לכל סועד בשולחן ומסמיקים ממחמאות.
אופן הכנה
- מכינים ג’לי תות או דובדבן עם מים רותחים לפי ההוראות על האריזה.
- מערבבים פנימה כמות נדיבה של גרגירי רימון ומוזגים לתבניות סיליקון עם שקעים אישיים (זוכרים לשים את תבניות הסיליקון על מגש שיעזור להוביל אותן למקרר בהמשך).
- מניחים לג’לי לעמוד בטמפ’ החדר כ-20 דקות - גרגירי הרימון יצופו למעלה - ולכן אחרי כ-20 דקות כשהג’לי מתייצב חלקית, מערבבים בכפית בעדינות את הג’לי עד שהגרגירים מתפזרים בו באופן אחיד.
- מעבירים למקרר להתייצבות (לפחות שעתיים).
- משחררים בלחיצה והופכים על מגש או צלחות הגשה אישיות. שומרים במקרר עד שעורכים את השולחן. מניחים לכל סועד בשולחן ומסמיקים ממחמאות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן