גלילות חזה עוף ממולאות בבטטה, פטריות, בצל וצימוקים

רוצים לשדרג את הארוחה הבאה שלכם במנת עוף נהדרת? קבלו מתכון של גלילות חזה עוף במילוי בטטה ופטריות שמתאימה גם לאירוח. תתכוננו לקצור מחמאות
רוצים לשדרג את הארוחה הבאה שלכם במנת עוף נהדרת? קבלו מתכון של גלילות חזה עוף במילוי בטטה ופטריות שמתאימה גם לאירוח. תתכוננו לקצור מחמאות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 657.3 קק״ל 3943.8 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 269.8 גרם
    שומן 38.1 גרם 228.8 גרם
    נתרן 854.0 מ״ג 5124.1 מ״ג
    חלבון 33.1 גרם 198.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 105.8 מ״ג 634.9 מ״ג
    סידן 53.2 מ״ג 319.2 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 673.4 מ״ג 4040.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 657.3 קק״ל 3943.8 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 269.8 גרם
    שומן 38.1 גרם 228.8 גרם
    נתרן 854.0 מ״ג 5124.1 מ״ג
    חלבון 33.1 גרם 198.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 105.8 מ״ג 634.9 מ״ג
    סידן 53.2 מ״ג 319.2 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 673.4 מ״ג 4040.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים כל חזה עוף ל-3 פרוסות ומשטחים לעובי 2 מ”מ בעזרת פטיש שניצלים.
  2. קולפים וקוצצים את הבצל והשום.
  3. קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות.
  4. קוצצים דק את הפטריות.
  5. מחממים 2-3 כפות שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הבטטה והפטריות ומטגנים יחד תוך ערבוב עד שהפטריות מתכווצות והבטטה מתרככת.
  6. מוסיפים את הצימוקים, תערובת עשבי התיבול, רוטב הסויה, רוטב הצ’ילי ורוטב הפטריות, מערבבים, מכבים את האש ומצננים. במקרה הצורך מתקנים את התיבול.
  7. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  8. משטיחים פרוסת חזה עוף על משטח העבודה. מניחים בקצה כ-2 כפות מהתערובת. מגלגלים סיבוב אחד, מקפלים את השוליים כלפי מעלה וממשיכים לגלגל עד הסוף. ממשיכים עם יתר הפרוסות.

    שמים מעט תערובת ומגלגלים כל חזה עוף לרולדה. צילום: אפיק גבאי
    שמים מעט תערובת ומגלגלים כל חזה עוף לרולדה. צילום: אפיק גבאי

  9. מסדרים על השיש צלחת שטוחה עם קמח, קערה עם ביצה טרופה וצלחת רחבה עם פירורי הלחם.
  10. מחממים מעט שמן במחבת רחבה. טובלים כל גלילה בקמח ומנערים. טובלים בביצה ופירורי הלחם ומטגנים מכל הצדדים במשך 3-4 דקות, או עד להזהבה.

    מטגנים את חזה העוף במחבת ומעבירים להמשך אפייה בתנור. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים את חזה העוף במחבת ומעבירים להמשך אפייה בתנור. צילום: אפיק גבאי

  11. מסדרים את הגלילות בתוך תבנית ואופים 15 דקות.
  12. מגישים מיד או שומרים במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלילות חזה עוף ממולאות בבטטה, פטריות, בצל וצימוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות