-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 389.1 קק״ל 3112.9 קק״לפחמימות 48.1 גרם 385.2 גרםשומן 17.2 גרם 137.4 גרםנתרן 364.6 מ״ג 2916.6 מ״גחלבון 9.8 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 9.7 גרם 77.3 גרםכולסטרול 109.0 מ״ג 872.1 מ״גסידן 184.2 מ״ג 1473.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 261.3 מ״ג 2090.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 50 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות48 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 389.1 קק״ל 3112.9 קק״לפחמימות 48.1 גרם 385.2 גרםשומן 17.2 גרם 137.4 גרםנתרן 364.6 מ״ג 2916.6 מ״גחלבון 9.8 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 9.7 גרם 77.3 גרםכולסטרול 109.0 מ״ג 872.1 מ״גסידן 184.2 מ״ג 1473.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 261.3 מ״ג 2090.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 7.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידת קפה
-
1/4 כוס מים חמים
-
4 כפיות קפה נמס
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
ופל
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מערבבים בקערה את המים והקפה עד להמסה. מצננים 5 דקות עד שהתערובת חמימה.
- מקציפים את השמנת המתוקה בקערת המיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה. בעזרת כף עץ מקפלים פנימה את החלב המרוכז ואת הקפה ומערבבים. מעבירים למכונת הגלידה ומערבלים 25-20 דקות עד שהגלידה מוכנה. לחלופין, מעבירים למקפיא וממתינים כ-4 שעות עד שהגלידה קופאת.
- מכינים את הוופל: מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. ממיסים את החמאה.
- טורפים בקערה אחרת את הביצים. מוסיפים את החלב, החמאה ותמצית הווניל וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. משהים כ-5 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
- מחממים את מכשיר הוופל לפי הוראות היצרן.
- משמנים בתרסיס השמן משני צדיו. יוצקים כ-3 כפות מהבלילה לכל ריבוע המכשיר, סוגרים ואופים 3-2 דקות עד שהוופל מוכן. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
- מגישים חם עם גלידת הקפה.
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מערבבים בקערה את המים והקפה עד להמסה. מצננים 5 דקות עד שהתערובת חמימה.
- מקציפים את השמנת המתוקה בקערת המיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה. בעזרת כף עץ מקפלים פנימה את החלב המרוכז ואת הקפה ומערבבים. מעבירים למכונת הגלידה ומערבלים 25-20 דקות עד שהגלידה מוכנה. לחלופין, מעבירים למקפיא וממתינים כ-4 שעות עד שהגלידה קופאת.
- מכינים את הוופל: מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. ממיסים את החמאה.
- טורפים בקערה אחרת את הביצים. מוסיפים את החלב, החמאה ותמצית הווניל וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. משהים כ-5 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
- מחממים את מכשיר הוופל לפי הוראות היצרן.
- משמנים בתרסיס השמן משני צדיו. יוצקים כ-3 כפות מהבלילה לכל ריבוע המכשיר, סוגרים ואופים 3-2 דקות עד שהוופל מוכן. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
- מגישים חם עם גלידת הקפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן