גלידת קוקוס טבעונית עם שברי שוקולד מריר ובוטנים

תמיד חלמתם להכין גלידה בבית? אתם לא מבינים כמה זה קל! מכינים גלידת קוקוס טבעונית עם שוקולד מריר, במרקם סורבה, בלי מכונת גלידה
תמיד חלמתם להכין גלידה בבית? אתם לא מבינים כמה זה קל! מכינים גלידת קוקוס טבעונית עם שוקולד מריר, במרקם סורבה, בלי מכונת גלידה
  • עז תלם
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 583.9 קק״ל 2335.4 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 102.1 גרם
    שומן 43.4 גרם 173.5 גרם
    נתרן 144.1 מ״ג 576.2 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 152.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 484.8 מ״ג 1939.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 583.9 קק״ל 2335.4 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 102.1 גרם
    שומן 43.4 גרם 173.5 גרם
    נתרן 144.1 מ״ג 576.2 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 152.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 484.8 מ״ג 1939.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
עז תלם
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים את המים והסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין. מורידים מהאש ונותנים לסירופ להתקרר (אפשר גם לצקת מים רותחים על הסוכר ולערבב עד שמתמוסס).
  2. שמים את קרם הקוקוס בקערת נירוסטה (או כל כלי אחר שמתאים להקפאה).
  3. מוסיפים אליו 1/3 כוס (80 מ”ל) מהסירופ ואת הוודקה. בוחשים היטב. מוסיפים עוד בהדרגה מהסירופ עד שטעם התערובת הוא מעט מתוק מדי (בהקפאה פחות מרגישים את הסוכר, אז טעם מתוק רגיל זה לא מספיק).
  4. מעבירים את התערובת למקפיא ובוחשים היטב כל 20 דקות במשך 3-4 שעות, עד שהתערובת קפואה לחלוטין ומקבלת מרקם של סורבה.
  5. למרקם חלק במיוחד, טוחנים את הסורבה במעבד מזון לפני ההגשה. לחלופין, אפשר להעביר את התערובת אל תבנית קוביות קרח, להקפיא לחלוטין ואז לטחון בבלנדר מתאים.
  6. להגשה, מחלקים את הגלידה למנות, מפזרים מעט בוטנים גרוסים ומעל מגררים מעט שוקולד מריר איכותי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידת קוקוס טבעונית עם שברי שוקולד מריר ובוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות