גלידת קוקוס טבעונית עם שברי שוקולד מריר ובוטנים
תמיד חלמתם להכין גלידה בבית? אתם לא מבינים כמה זה קל! מכינים גלידת קוקוס טבעונית עם שוקולד מריר, במרקם סורבה, בלי מכונת גלידה
תמיד חלמתם להכין גלידה בבית? אתם לא מבינים כמה זה קל! מכינים גלידת קוקוס טבעונית עם שוקולד מריר, במרקם סורבה, בלי מכונת גלידה
- עז תלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 583.9 קק״ל 2335.4 קק״לפחמימות 25.5 גרם 102.1 גרםשומן 43.4 גרם 173.5 גרםנתרן 144.1 מ״ג 576.2 מ״גחלבון 8.1 גרם 32.5 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.0 גרםשומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרםכולסטרול 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 152.1 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״גאשלגן 484.8 מ״ג 1939.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 50 דק׳כולל 4 שעות
-
פחמימות26 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 583.9 קק״ל 2335.4 קק״לפחמימות 25.5 גרם 102.1 גרםשומן 43.4 גרם 173.5 גרםנתרן 144.1 מ״ג 576.2 מ״גחלבון 8.1 גרם 32.5 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.0 גרםשומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרםכולסטרול 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 152.1 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״גאשלגן 484.8 מ״ג 1939.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 584 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1חבילה או 100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס בוטנים קלויים
אופן הכנה
- שמים את המים והסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין. מורידים מהאש ונותנים לסירופ להתקרר (אפשר גם לצקת מים רותחים על הסוכר ולערבב עד שמתמוסס).
- שמים את קרם הקוקוס בקערת נירוסטה (או כל כלי אחר שמתאים להקפאה).
- מוסיפים אליו 1/3 כוס (80 מ”ל) מהסירופ ואת הוודקה. בוחשים היטב. מוסיפים עוד בהדרגה מהסירופ עד שטעם התערובת הוא מעט מתוק מדי (בהקפאה פחות מרגישים את הסוכר, אז טעם מתוק רגיל זה לא מספיק).
- מעבירים את התערובת למקפיא ובוחשים היטב כל 20 דקות במשך 3-4 שעות, עד שהתערובת קפואה לחלוטין ומקבלת מרקם של סורבה.
- למרקם חלק במיוחד, טוחנים את הסורבה במעבד מזון לפני ההגשה. לחלופין, אפשר להעביר את התערובת אל תבנית קוביות קרח, להקפיא לחלוטין ואז לטחון בבלנדר מתאים.
- להגשה, מחלקים את הגלידה למנות, מפזרים מעט בוטנים גרוסים ומעל מגררים מעט שוקולד מריר איכותי.
אופן הכנה
- שמים את המים והסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין. מורידים מהאש ונותנים לסירופ להתקרר (אפשר גם לצקת מים רותחים על הסוכר ולערבב עד שמתמוסס).
- שמים את קרם הקוקוס בקערת נירוסטה (או כל כלי אחר שמתאים להקפאה).
- מוסיפים אליו 1/3 כוס (80 מ”ל) מהסירופ ואת הוודקה. בוחשים היטב. מוסיפים עוד בהדרגה מהסירופ עד שטעם התערובת הוא מעט מתוק מדי (בהקפאה פחות מרגישים את הסוכר, אז טעם מתוק רגיל זה לא מספיק).
- מעבירים את התערובת למקפיא ובוחשים היטב כל 20 דקות במשך 3-4 שעות, עד שהתערובת קפואה לחלוטין ומקבלת מרקם של סורבה.
- למרקם חלק במיוחד, טוחנים את הסורבה במעבד מזון לפני ההגשה. לחלופין, אפשר להעביר את התערובת אל תבנית קוביות קרח, להקפיא לחלוטין ואז לטחון בבלנדר מתאים.
- להגשה, מחלקים את הגלידה למנות, מפזרים מעט בוטנים גרוסים ומעל מגררים מעט שוקולד מריר איכותי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן