גלידת פופקורן עם שוקולד חם

אודי ואושר מכינים גלידת פופקורן ביתית עם שוט של שוקולד חם. את הגלידה מקפיאים בתבניות ארטיקים או בכל תבנית סיליקון אחרת שאוהבים
אודי ואושר מכינים גלידת פופקורן ביתית עם שוט של שוקולד חם. את הגלידה מקפיאים בתבניות ארטיקים או בכל תבנית סיליקון אחרת שאוהבים
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 7 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.2 קק״ל 1459.2 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 103.4 גרם
    שומן 14.9 גרם 89.4 גרם
    נתרן 135.4 מ״ג 812.6 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 208.0 מ״ג 1248.0 מ״ג
    סידן 72.5 מ״ג 435.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 186.4 מ״ג 1118.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 7 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.2 קק״ל 1459.2 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 103.4 גרם
    שומן 14.9 גרם 89.4 גרם
    נתרן 135.4 מ״ג 812.6 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 208.0 מ״ג 1248.0 מ״ג
    סידן 72.5 מ״ג 435.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 186.4 מ״ג 1118.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שוט שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חוצים את מקל הווניל ומוציאים בעזרת סכין את הגרגירים. שומרים את המקל הריק.
  2. שוברים את השוקולד לקוביות. קוצצים דק את השקדים.
  3. מניחים את הסיר על להבה בינונית, מתיזים ספריי שמן ומפזרים את גרעיני התירס בשכבה אחת. מערבבים ומכסים. לאחר מספר דקות יתחילו הגרעינים להתפוצץ. כאשר תדירות ה”פיצוצים” תרד משמעותית והסיר יתמלא בפופקורן, מכבים את האש.
  4. מוסיפים לסיר הפופקורן את החלב, השמנת, גרגירי הווניל, מקל הווניל הריק והסוכר ומביאים לסף רתיחה.
  5. מכבים את האש וממתינים 30 דקות. מסננים.
  6. מרתיחים שוב את התערובת המסוננת. מערבבים את החלמונים. מוסיפים מעט מהתערובת החמה לתוך החלמונים וטורפים. מחזירים לסיר על אש נמוכה ומבשלים עד לטמפרטורה של 82 מעלות, או עד שהתערובת מסמיכה קלות.
  7. מקררים את התערובת, יוצקים לתבניות סיליקון בצורה הרצויה, ומקפיאים ל-6 שעות לפחות (או מעבירים למכונת גלידה).
  8. מכינים את שוט השוקולד: מביאים לסף רתיחה את החלב ותמצית הווניל, מוסיפים את השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת גנאש חלק. מגישים ליד הגלידה בתוספת השקדים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידת פופקורן עם שוקולד חם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות