גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה
הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3083.2 קק״ל 3083.2 קק״לפחמימות 251.8 גרם 251.8 גרםשומן 203.9 גרם 203.9 גרםנתרן 220.6 מ״ג 220.6 מ״גחלבון 54.1 גרם 54.1 גרםסיבים תזונתיים 20.9 גרם 20.9 גרםשומן רווי 31.8 גרם 31.8 גרםכולסטרול 1667.2 מ״ג 1667.2 מ״גסידן 776.5 מ״ג 776.5 מ״גברזל 13.6 מ״ג 13.6 מ״גאשלגן 2015.1 מ״ג 2015.1 מ״גאבץ 28.2 מ״ג 28.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות
-
פחמימות252 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3083.2 קק״ל 3083.2 קק״לפחמימות 251.8 גרם 251.8 גרםשומן 203.9 גרם 203.9 גרםנתרן 220.6 מ״ג 220.6 מ״גחלבון 54.1 גרם 54.1 גרםסיבים תזונתיים 20.9 גרם 20.9 גרםשומן רווי 31.8 גרם 31.8 גרםכולסטרול 1667.2 מ״ג 1667.2 מ״גסידן 776.5 מ״ג 776.5 מ״גברזל 13.6 מ״ג 13.6 מ״גאשלגן 2015.1 מ״ג 2015.1 מ״גאבץ 28.2 מ״ג 28.2 מ״גסגור
אני מתה על גלידה. בכל צבע ובכל טעם. ואומנם בשביל להכין גלידה בבית צריך מכשיר מיוחד אבל לדעתי ממש ממש שווה להחזיק אחד כזה…
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 3083 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
-
1 כוס סירופ מייפל
-
8 חלמונים L
-
2 כוסות אגוזי פקאן
אופן הכנה
- קוצצים פקאנים.
- בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, חלב ומייפל.
- בקערה טורפים חלמונים לאיחוד. מוסיפים תוך טריפה 1/3 מהחלב החם.
- מחזירים הכל לסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי טריפה נמרצת כ-2 דקות, להסמכה (עד שמתחילים לצאת אדים מהסיר, או עד 84 מעלות אם משתמשים במדחום).
- מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש לקירור.
- מעבירים למכונת גלידה ומפעילים (לערבול והקפאה של כ-20 דקות). בסיום מוסיפים פקאנים.
- מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עוד שעתיים לפחות לפני ההגשה, להתקשות.
אופן הכנה
- קוצצים פקאנים.
- בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, חלב ומייפל.
- בקערה טורפים חלמונים לאיחוד. מוסיפים תוך טריפה 1/3 מהחלב החם.
- מחזירים הכל לסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי טריפה נמרצת כ-2 דקות, להסמכה (עד שמתחילים לצאת אדים מהסיר, או עד 84 מעלות אם משתמשים במדחום).
- מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש לקירור.
- מעבירים למכונת גלידה ומפעילים (לערבול והקפאה של כ-20 דקות). בסיום מוסיפים פקאנים.
- מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עוד שעתיים לפחות לפני ההגשה, להתקשות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן