גלידת יוגורט ובננה ב-4 מרכיבים בלבד

מה יותר כיף מלאכול גלידה? להכין אותה! גלידת יוגורט ובננות של איילת הירשמן - ביתית, טעימה ומזינה, שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול
מה יותר כיף מלאכול גלידה? להכין אותה! גלידת יוגורט ובננות של איילת הירשמן - ביתית, טעימה ומזינה, שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.0 קק״ל 438.0 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 58.8 גרם
    שומן 2.0 גרם 12.0 גרם
    נתרן 19.0 מ״ג 114.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 36.0 מ״ג
    סידן 98.3 מ״ג 590.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 205.3 מ״ג 1232.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.0 קק״ל 438.0 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 58.8 גרם
    שומן 2.0 גרם 12.0 גרם
    נתרן 19.0 מ״ג 114.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 36.0 מ״ג
    סידן 98.3 מ״ג 590.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 205.3 מ״ג 1232.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים בריאים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרפדים מסננת בבד חיתול או בד גאזה ושופכים אליה את היוגורט. מציבים על קערה גדולה שתקלוט את הנוזלים ומניחים כך לסינון ארבע שעות לפחות, עד לילה, בטמפרטורת החדר.
  2. שמים את הבננות בקערה ומועכים למחית במזלג. שמים בקערת המיקסר את היוגורט המסונן, את הסוכר ואת הווניל, ומקציפים כדקה. מוסיפים את מחית הבננות ומערבבים ידנית בעדינות. מעבירים לקופסה שבה נוח להקפיא, מכסים במכסה או בניילון נצמד אטום ומאחסנים במקפיא חצי שעה. מוציאים ומערבבים את הגלידה במזלג כמה פעמים. חוזרים על הפעולה - הקפאה של חצי שעה ואז ערבוב במזלג שלוש פעמים נוספות. הגלידה מוכנה כעבור 3 שעות ותישמר במקפיא כמה ימים.
  3. מעבירים לגביעי הגשה או קעריות, ומגישים, אפשר עם דבש מלמעלה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידת יוגורט ובננה ב-4 מרכיבים בלבד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות