גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים ושוקולד לבן

קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.4 קק״ל 3545.0 קק״ל
    פחמימות 33.4 גרם 401.0 גרם
    שומן 16.0 גרם 192.3 גרם
    נתרן 331.5 מ״ג 3978.0 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 32.4 מ״ג 389.0 מ״ג
    סידן 160.8 מ״ג 1929.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 219.5 מ״ג 2634.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.4 קק״ל 3545.0 קק״ל
    פחמימות 33.4 גרם 401.0 גרם
    שומן 16.0 גרם 192.3 גרם
    נתרן 331.5 מ״ג 3978.0 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 32.4 מ״ג 389.0 מ״ג
    סידן 160.8 מ״ג 1929.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 219.5 מ״ג 2634.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן.
  2. מברישים את פנים תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן המומס, באופן אחיד ונדיב. מקפיאים 10 דקות להתקשות. אם השכבה לא מספיק עבה - מברישים שכבה נוספת ומקפיאים.
  3. במיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב המרוכז וגבינת השמנת לקצפת רכה ואחידה.
  4. שוברים במערוך את העוגיות לפירורים גסים ומערבבים בעדינות פנימה.
  5. ממלאים את שקעי הסיליקון בתערובת ומחזירים למקפיא למשך הלילה, עד שהגלידה מוצקה לגמרי.
  6. מוציאים מהמקפיא, הופכים על צלחת הגשה ולוחצים בעדינות על התבנית הגמישה לחילוץ הקינוחים. מניחים 10-5 דקות לריכוך חלקי ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בתבניות שקעים אישיים מסיליקון בצורת שושנים או עוגות קומות אישיות. אפשר להשתמש גם בתבנית סיליקון גדולה, בתנאי שהיא בלי הרבה פיתוחים עמוקים
  • לשדרוג, אפשר לשדך לעוגות תחתית של עוגה או מרנג, או סתם לשמור קצת מפירורי העוגיות לפיזור מעל השקעים המלאים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות