גלידת שוקולד ובננות קלה להכנה

גלידת שוקולד ובננות ביתית, בריאה וקלה להכנה, מ-3 מרכיבים בלבד. מכינים עם הילדים ונהנים מקינוח מתוק
גלידת שוקולד ובננות ביתית, בריאה וקלה להכנה, מ-3 מרכיבים בלבד. מכינים עם הילדים ונהנים מקינוח מתוק
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות
  • פחמימות
    48 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.5 קק״ל 1314.0 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 193.2 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.8 גרם
    נתרן 9.9 מ״ג 39.5 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סידן 44.1 מ״ג 176.2 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 588.7 מ״ג 2354.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות
  • פחמימות
    48 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.5 קק״ל 1314.0 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 193.2 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.8 גרם
    נתרן 9.9 מ״ג 39.5 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סידן 44.1 מ״ג 176.2 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 588.7 מ״ג 2354.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבננות הבשלות. שמים בכלי אטום ומקפיאים לשעתיים לפחות (עד לילה).
  2. מוציאים את הבננות מהמקפיא ומעבירים למעבד המזון או לבלנדר. מתחילים לעבד, בתהליך שייקח 7-5 דקות: בהתחלה הן ייגרסו למחית גסה, ואז יהפכו למשחה קרמית וחלקה.
  3. שמים את השוקולד ואת החלב בקערה מתאימה למיקרוגל, ומחממים 20 שניות עד שהשוקולד נמס. מוציאים, מערבבים ובודקים אם השוקולד נמס. אם לא, מחממים 20 שניות, מערבבים ובודקים שוב, עד שמתקבלת משחה חלקה ללא גושים. מצננים קצת.
  4. מוסיפים את קרם הבננות לשוקולד המומס ומערבבים לקרם אחיד.
  5. מעבירים למכונת הגלידה ומקפיאים 4 שעות לפחות (עד לילה).
  6. מחלקים לצלחות או קעריות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידת שוקולד ובננות קלה להכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות