גלידה עם רוטב טופי ושברי קרמל

איך משדרגים גלידת וניל פשוטה לקינוח מרשים וטעים? אהרוני מכין גלידה עם רוטב טופי ושברי קרמל ב-10 דקות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
איך משדרגים גלידת וניל פשוטה לקינוח מרשים וטעים? אהרוני מכין גלידה עם רוטב טופי ושברי קרמל ב-10 דקות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    79 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 663.4 קק״ל 2653.5 קק״ל
    פחמימות 79.1 גרם 316.4 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.7 גרם
    נתרן 115.3 מ״ג 461.2 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 66.8 גרם
    כולסטרול 87.3 מ״ג 349.0 מ״ג
    סידן 202.0 מ״ג 807.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 431.9 מ״ג 1727.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    79 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 663.4 קק״ל 2653.5 קק״ל
    פחמימות 79.1 גרם 316.4 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.7 גרם
    נתרן 115.3 מ״ג 461.2 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 66.8 גרם
    כולסטרול 87.3 מ״ג 349.0 מ״ג
    סידן 202.0 מ״ג 807.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 431.9 מ״ג 1727.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

רוטב טופי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את קישוטי הקרמל: מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומזיזים מעט תרסיס שמן.
  2. קוצצים דק את אגוזי הלוז.
  3. בסיר קטן או מחבת נון סטיק ממיסים את הסוכר והמים ומבשלים (בלי לערבב!) עד שמתקבל קרמל בגוון ענברי.
  4. יוצקים את הקרמל על התבנית עם נייר האפייה, מיישרים לשכבה אחידה ומפזרים את שברי אגוזי הלוז. מקררים 3-4 דקות עד שהקרמל מתייצב. שוברים לחתיכות ומניחים בצד.
  5. מכינים את רוטב הטופי: ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד לקבלת רוטב קרמל.
  6. מוסיפים את תמצית הווניל והשמנת המתוקה ומבשלים כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד לקבלת רוטב סמיך.
  7. שמים את הגלידה בכוסות הגשה, יוצקים מעל את רוטב הטופי ומקשטים בשברי הקרמל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה עם רוטב טופי ושברי קרמל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות