גלידה פירות יער ביתית ב-3 מרכיבים בלבד

איילת הירשמן מלמדת כמה קל להכין גלידה פירות יער ביתית ללא מכונת גלידה. פשוט משלבים בין 3 מרכיבים פשוטים ומקבלים גלידה נפלאה
איילת הירשמן מלמדת כמה קל להכין גלידה פירות יער ביתית ללא מכונת גלידה. פשוט משלבים בין 3 מרכיבים פשוטים ומקבלים גלידה נפלאה
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    53 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 232.0 קק״ל 1855.8 קק״ל
    פחמימות 52.8 גרם 422.3 גרם
    שומן 0.6 גרם 4.8 גרם
    נתרן 239.2 מ״ג 1913.3 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 137.1 מ״ג 1096.5 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 79.5 מ״ג
    אשלגן 183.0 מ״ג 1464.3 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 31.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    53 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 232.0 קק״ל 1855.8 קק״ל
    פחמימות 52.8 גרם 422.3 גרם
    שומן 0.6 גרם 4.8 גרם
    נתרן 239.2 מ״ג 1913.3 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 137.1 מ״ג 1096.5 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 79.5 מ״ג
    אשלגן 183.0 מ״ג 1464.3 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 31.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער, מוסיפים את המייפל ומעבדים עד שמתקבלת מחית גסה.
  2. מעבירים למיכל גדול עם מכסה (כזה שמתאים גם להקפאה), מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
  3. מקפיאים שעתיים עד שמתקבלת גלידה במרקם קפוא ויציב אבל עדיין רך יחסית.
  4. מוציאים, משהים קצת בטמפרטורת החדר ומגישים.

הערות

  • משתמשים ביוגורט 3% שומן לפחות, עדיף אפילו ב-5ֵ% שומן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה פירות יער ביתית ב-3 מרכיבים בלבד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות