-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 159.3 קק״ל 1274.4 קק״לפחמימות 26.8 גרם 214.4 גרםשומן 4.5 גרם 35.7 גרםנתרן 63.0 מ״ג 504.2 מ״גחלבון 4.0 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 19.9 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 135.0 מ״גסידן 140.9 מ״ג 1127.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 184.1 מ״ג 1472.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות ו-10 דק׳
-
פחמימות27 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 159.3 קק״ל 1274.4 קק״לפחמימות 26.8 גרם 214.4 גרםשומן 4.5 גרם 35.7 גרםנתרן 63.0 מ״ג 504.2 מ״גחלבון 4.0 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 19.9 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 135.0 מ״גסידן 140.9 מ״ג 1127.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 184.1 מ״ג 1472.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 159 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסת שימורים או 400 מ"ל חלב מרוכז
תוספות
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה.
- מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף כדקה.
- בעזרת מרית מקפלים אל תוך התערובת את התוספת שבוחרים. נזהרים לא לערבב חזק מדי, אלא להשתמש בתנועות קיפול עדינות כדי לשמור על אווריריות הקצפת.
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים לפחות ל-8 שעות.
- כשהגלידה קפואה יוצרים כדורים באמצעות כף גלידה ומעבירים לקעריות הגשה. אפשר לקשט בתוספת של שוקולד צ’יפס, שברי עוגיות וכן הלאה.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה.
- מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף כדקה.
- בעזרת מרית מקפלים אל תוך התערובת את התוספת שבוחרים. נזהרים לא לערבב חזק מדי, אלא להשתמש בתנועות קיפול עדינות כדי לשמור על אווריריות הקצפת.
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים לפחות ל-8 שעות.
- כשהגלידה קפואה יוצרים כדורים באמצעות כף גלידה ומעבירים לקעריות הגשה. אפשר לקשט בתוספת של שוקולד צ’יפס, שברי עוגיות וכן הלאה.
צילום: שני הלוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן