ג’יאו דזה – כיסוני בצק אסיאתיים במילוי פרגיות ופטריות

לכל מטבח יש את הכיסונים שלו, אבל את הכיסונים של המטבח האסיאתי אנחנו אוהבים במיוחד! אהרוני מכין ג'יאו דזה, כיסוני בצק במילוי פרגיות ופטריות
לכל מטבח יש את הכיסונים שלו, אבל את הכיסונים של המטבח האסיאתי אנחנו אוהבים במיוחד! אהרוני מכין ג'יאו דזה, כיסוני בצק במילוי פרגיות ופטריות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 19.4 קק״ל 582.5 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 25.5 גרם
    שומן 0.9 גרם 27.2 גרם
    נתרן 248.5 מ״ג 7455.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 72.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 7.0 מ״ג 210.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 141.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 53.8 מ״ג 1612.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 19.4 קק״ל 582.5 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 25.5 גרם
    שומן 0.9 גרם 27.2 גרם
    נתרן 248.5 מ״ג 7455.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 72.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 7.0 מ״ג 210.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 141.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 53.8 מ״ג 1612.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל אסיאתי
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון ובישול

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים כ-15 דקות. מסננים.
  2. קוצצים דק את שורש הג’ינג’ר, את הבצל הירוק ואת פטריות השיטאקי.
  3. מערבבים את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
  4. מניחים במרכז כל עיגול בצק כף מן המילוי. מרימים את שולי הבצק משני צדדיו אל מעל למילוי לצורת חצי עיגול, מהדקים היטב וצובטים לשוליים מסולסלים.
  5. יוצקים שמן למחבת גדולה או לווק ומטגנים את הכיסונים בחלקם התחתון.
  6. בקערה קטנה מערבבים את המים עם הקורנפלור, עד שאין גושים.
  7. מוסיפים את תערובת הקורנפלור למחבת, מכסים ומבשלים כשמונה דקות עד שהמים מתאדים.
  8. מכינים את הרוטב: פורסים את הפלפל החריף לפרוסות דקות.
  9. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  10. מגישים את הג’יאו דזה לצד הרוטב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ג’יאו דזה – כיסוני בצק אסיאתיים במילוי פרגיות ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות