גולאש עוף הונגרי עם תפוחי אדמה
ארוחת שישי מתקרבת ולא יודעים מה לבשל? נסו להכין גולאש עוף הונגרי, תבשיל עוף עסיסי ופיקנטי עם תפוחי אדמה, ירקות והמון פפריקה מתוקה
ארוחת שישי מתקרבת ולא יודעים מה לבשל? נסו להכין גולאש עוף הונגרי, תבשיל עוף עסיסי ופיקנטי עם תפוחי אדמה, ירקות והמון פפריקה מתוקה
- עז תלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 574.4 קק״ל 2297.7 קק״לפחמימות 20.5 גרם 82.0 גרםשומן 24.0 גרם 96.0 גרםנתרן 1954.1 מ״ג 7816.5 מ״גחלבון 62.5 גרם 250.2 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 31.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 199.4 מ״ג 797.6 מ״גסידן 108.1 מ״ג 432.6 מ״גברזל 93.6 מ״ג 374.5 מ״גאשלגן 1897.7 מ״ג 7590.9 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 29.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 574.4 קק״ל 2297.7 קק״לפחמימות 20.5 גרם 82.0 גרםשומן 24.0 גרם 96.0 גרםנתרן 1954.1 מ״ג 7816.5 מ״גחלבון 62.5 גרם 250.2 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 31.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 199.4 מ״ג 797.6 מ״גסידן 108.1 מ״ג 432.6 מ״גברזל 93.6 מ״ג 374.5 מ״גאשלגן 1897.7 מ״ג 7590.9 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 29.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 574 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
4 שוקי עוף ללא עור גדולות
-
4 ירכי עוף ללא עור גדולות
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 בצל גדול
-
3 גזרים בינוניים
-
2כפות גדושות או 1 קופסה רסק עגבניות
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/4 צנצנת פלפל צ’יפוטלה ברוטב עגבניות
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 עגבניות בינוניות
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
אופן הכנה
- חותכים את הפלפל האדום, הבצל, הגזר, תפוחי האדמה והעגבניות לקוביות בינוניות.
- בסיר רחב מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. מוסיפים את ירכי העוף ומשחימים מכל הצדדים (בערך כ-2 דקות מכל צד). מוציאים ושומרים בצד.
- מוסיפים לסיר את הירקות, למעט העגבניות ותפוחי האדמה, ומטגנים תוך כדי בחישה כ-5 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה, פלפל הצ’יפוטלה ברוטב עגבניות, מלח ופלפל וממשיכים לטגן כ-2 דקות. בעזרת הכף מועכים מעט את הצ’יפוטלה.
- מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות, רוטב הסויה וקוביות תפוחי האדמה, ומחזירים פנימה את הכרעיים המושחמות. מוסיפים מים קרים עד גובה המרכיבים.
- מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-90 דקות, או עד שהעוף רך. טועמים ומתקנים את התיבול לפני ההגשה.
אופן הכנה
- חותכים את הפלפל האדום, הבצל, הגזר, תפוחי האדמה והעגבניות לקוביות בינוניות.
- בסיר רחב מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. מוסיפים את ירכי העוף ומשחימים מכל הצדדים (בערך כ-2 דקות מכל צד). מוציאים ושומרים בצד.
- מוסיפים לסיר את הירקות, למעט העגבניות ותפוחי האדמה, ומטגנים תוך כדי בחישה כ-5 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה, פלפל הצ’יפוטלה ברוטב עגבניות, מלח ופלפל וממשיכים לטגן כ-2 דקות. בעזרת הכף מועכים מעט את הצ’יפוטלה.
- מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות, רוטב הסויה וקוביות תפוחי האדמה, ומחזירים פנימה את הכרעיים המושחמות. מוסיפים מים קרים עד גובה המרכיבים.
- מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-90 דקות, או עד שהעוף רך. טועמים ומתקנים את התיבול לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן