גביניות במילוי גבינה ושוקולד לבן

המאפה המושלם לארוחת בוקר מתוקה - גביניות זהובות, רכות ואווריריות, במילוי גבינה ושוקולד לבן שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
המאפה המושלם לארוחת בוקר מתוקה - גביניות זהובות, רכות ואווריריות, במילוי גבינה ושוקולד לבן שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 115.5 קק״ל 4044.1 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 462.3 גרם
    שומן 5.3 גרם 187.2 גרם
    נתרן 126.7 מ״ג 4432.9 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 97.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 75.9 גרם
    כולסטרול 28.5 מ״ג 997.4 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 403.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 35.5 מ״ג 1243.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 115.5 קק״ל 4044.1 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 462.3 גרם
    שומן 5.3 גרם 187.2 גרם
    נתרן 126.7 מ״ג 4432.9 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 97.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 75.9 גרם
    כולסטרול 28.5 מ״ג 997.4 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 403.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 35.5 מ״ג 1243.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מחממים את החלב והחמאה במיקרוגל ומערבבים בעזרת מטרפה עד שכל החמאה נמסה.
  2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים שוב. מפוררים לקערה את השמרים, ושוב מערבבים היטב בעזרת המטרפה.
  3. מעבירים לקערת מיקסר עם וו לישה, מוסיפים את הביצים והקמח ומערבלים תחילה במהירות נמוכה ואחר כך בינונית במשך כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ודביק שנפרד מדפנות הקערה. במידת הצורך מוסיפים קצת קמח. מוסיפים את המלח ומערבלים כ-1/2 דקה נוספת.
  4. משמנים קלות קערה נקייה ומעבירים אליה את הבצק. מכסים את הקערה בשקית או ניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת נפח הבצק, כשעה וחצי.
  5. מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים את כל רכיבי המתכון עד לקבלת מלית אחידה וסמיכה.
  6. מוציאים את הבצק ולשים כדי להוציא את האוויר. מרדדים על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי כ-0.4 ס”מ.
  7. בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8 ס”מ על 8 ס”מ (או גודל רצוי).
  8. מניחים כפית נדיבה של המילוי במרכז כל ריבוע. סוגרים פינה אחת עד לקצה המלית, ומעליה את הפינה האלכסונית לה, כך שתגיע עד לקצה השני. חשוב להקפיד לסגור את הגביניות היטב. מסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים שנית כ-25 דקות.
  9. מחממים את התנור ל-175 מעלות.
  10. מברישים את הגביניות בביצה הטרופה ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהן מזהיבות, והמלית מתייצבת. מצננים.
  11. זורים אבקת הסוכר מעל ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גביניות במילוי גבינה ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

    דורון רייזל

    חבל שאי אפשר להעביר גם ריח….

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות