בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות

בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות ועשבי תיבול זה שילוב מצוין! משה שגב מכין לכם ארוחה שלמה שכולם אוהבים: בשר בקר רך שאוכלים עם פסטה ברוטב אדום
בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות ועשבי תיבול זה שילוב מצוין! משה שגב מכין לכם ארוחה שלמה שכולם אוהבים: בשר בקר רך שאוכלים עם פסטה ברוטב אדום
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    145 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1403.4 קק״ל 5613.8 קק״ל
    פחמימות 145.2 גרם 580.6 גרם
    שומן 23.5 גרם 94.2 גרם
    נתרן 1726.9 מ״ג 6907.4 מ״ג
    חלבון 108.6 גרם 434.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 57.9 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרם
    כולסטרול 585.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 280.5 מ״ג 1122.0 מ״ג
    ברזל 15.2 מ״ג 60.9 מ״ג
    אשלגן 2171.4 מ״ג 8685.7 מ״ג
    אבץ 18.7 מ״ג 75.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    145 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1403.4 קק״ל 5613.8 קק״ל
    פחמימות 145.2 גרם 580.6 גרם
    שומן 23.5 גרם 94.2 גרם
    נתרן 1726.9 מ״ג 6907.4 מ״ג
    חלבון 108.6 גרם 434.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 57.9 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרם
    כולסטרול 585.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 280.5 מ״ג 1122.0 מ״ג
    ברזל 15.2 מ״ג 60.9 מ״ג
    אשלגן 2171.4 מ״ג 8685.7 מ״ג
    אבץ 18.7 מ״ג 75.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

פסטה ברוטב עגבניות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד. מפרידים את עליי הבזיליקום מהגבעולים. חותכים את נתח הבשר לחתיכות של כ-100 גרם.
  2. מכינים את הבשר: שמים את הבשר, יין, מים ומלח בסיר לחץ, סוגרים ומבשלים כ 90 דקות. משחררים את הקיטור ופותחים את הסיר. הבשר צריך להיות בצבע סגול כהה ומאוד רך. שומרים את נוזלי הבישול.
  3. מכינים את הרוטב: יוצקים את העגבניות לסיר רחב, מוסיפים שום ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות, מערבבים מדי פעם. פותחים את הסיר ומוסיפים תימין ואורגנו. מערבבים ומוסיפים את נוזלי בישול הבשר עד לקבלת רוטב עשיר בסמיכות רצויה.
  4. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
  5. מגישים עם עלי הבזיליקום.

הערות

  • ניתן לבשל את הבשר בסיר רגיל, זמן הבישול יתארך ל-3 שעות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות