בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות
בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות ועשבי תיבול זה שילוב מצוין! משה שגב מכין לכם ארוחה שלמה שכולם אוהבים: בשר בקר רך שאוכלים עם פסטה ברוטב אדום
בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות ועשבי תיבול זה שילוב מצוין! משה שגב מכין לכם ארוחה שלמה שכולם אוהבים: בשר בקר רך שאוכלים עם פסטה ברוטב אדום
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1403.4 קק״ל 5613.8 קק״לפחמימות 145.2 גרם 580.6 גרםשומן 23.5 גרם 94.2 גרםנתרן 1726.9 מ״ג 6907.4 מ״גחלבון 108.6 גרם 434.4 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 57.9 גרםשומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרםכולסטרול 585.0 מ״ג 2340.0 מ״גסידן 280.5 מ״ג 1122.0 מ״גברזל 15.2 מ״ג 60.9 מ״גאשלגן 2171.4 מ״ג 8685.7 מ״גאבץ 18.7 מ״ג 75.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות145 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1403.4 קק״ל 5613.8 קק״לפחמימות 145.2 גרם 580.6 גרםשומן 23.5 גרם 94.2 גרםנתרן 1726.9 מ״ג 6907.4 מ״גחלבון 108.6 גרם 434.4 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 57.9 גרםשומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרםכולסטרול 585.0 מ״ג 2340.0 מ״גסידן 280.5 מ״ג 1122.0 מ״גברזל 15.2 מ״ג 60.9 מ״גאשלגן 2171.4 מ״ג 8685.7 מ״גאבץ 18.7 מ״ג 75.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1403 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
1 ק"ג בשר כתף
-
1 ליטר יין אדום יבש
-
1 ליטר מים
-
1 כפית מלח דק
-
7 שיני שום
פסטה ברוטב עגבניות
-
1 חבילה פסטה ספגטי
-
2 ליטר עגבניות מרוסקות
-
6 שיני שום
-
1 גבעול תימין טרי
-
2 גבעולי אורגנו טרי
-
3 גבעולי בזיליקום
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד. מפרידים את עליי הבזיליקום מהגבעולים. חותכים את נתח הבשר לחתיכות של כ-100 גרם.
- מכינים את הבשר: שמים את הבשר, יין, מים ומלח בסיר לחץ, סוגרים ומבשלים כ 90 דקות. משחררים את הקיטור ופותחים את הסיר. הבשר צריך להיות בצבע סגול כהה ומאוד רך. שומרים את נוזלי הבישול.
- מכינים את הרוטב: יוצקים את העגבניות לסיר רחב, מוסיפים שום ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות, מערבבים מדי פעם. פותחים את הסיר ומוסיפים תימין ואורגנו. מערבבים ומוסיפים את נוזלי בישול הבשר עד לקבלת רוטב עשיר בסמיכות רצויה.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
- מגישים עם עלי הבזיליקום.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד. מפרידים את עליי הבזיליקום מהגבעולים. חותכים את נתח הבשר לחתיכות של כ-100 גרם.
- מכינים את הבשר: שמים את הבשר, יין, מים ומלח בסיר לחץ, סוגרים ומבשלים כ 90 דקות. משחררים את הקיטור ופותחים את הסיר. הבשר צריך להיות בצבע סגול כהה ומאוד רך. שומרים את נוזלי הבישול.
- מכינים את הרוטב: יוצקים את העגבניות לסיר רחב, מוסיפים שום ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות, מערבבים מדי פעם. פותחים את הסיר ומוסיפים תימין ואורגנו. מערבבים ומוסיפים את נוזלי בישול הבשר עד לקבלת רוטב עשיר בסמיכות רצויה.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
- מגישים עם עלי הבזיליקום.
הערות
- ניתן לבשל את הבשר בסיר רגיל, זמן הבישול יתארך ל-3 שעות
הערות
- ניתן לבשל את הבשר בסיר רגיל, זמן הבישול יתארך ל-3 שעות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן