בראוניז שוקולד תפוז

בראוניז שוקולד תפוז של קרין גורן עם ניחוח הדרי משגע שמכינים בקלי קלות גם כשאין תפוזים בסביבה
בראוניז שוקולד תפוז של קרין גורן עם ניחוח הדרי משגע שמכינים בקלי קלות גם כשאין תפוזים בסביבה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.3 קק״ל 3342.1 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 201.4 גרם
    שומן 28.1 גרם 253.3 גרם
    נתרן 224.4 מ״ג 2019.5 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 60.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 152.7 גרם
    כולסטרול 179.8 מ״ג 1618.4 מ״ג
    סידן 41.8 מ״ג 376.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 66.6 מ״ג 599.0 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 46.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.3 קק״ל 3342.1 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 201.4 גרם
    שומן 28.1 גרם 253.3 גרם
    נתרן 224.4 מ״ג 2019.5 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 60.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 152.7 גרם
    כולסטרול 179.8 מ״ג 1618.4 מ״ג
    סידן 41.8 מ״ג 376.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 66.6 מ״ג 599.0 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 46.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר בשמך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
  3. במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  5. משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
  6. מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.

הערות

  • הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד תפוז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות