
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4266.6 קק״ל 4266.6 קק״לפחמימות 377.5 גרם 377.5 גרםשומן 277.6 גרם 277.6 גרםנתרן 3608.3 מ״ג 3608.3 מ״גחלבון 71.8 גרם 71.8 גרםסיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרםשומן רווי 165.6 גרם 165.6 גרםכולסטרול 1459.6 מ״ג 1459.6 מ״גסידן 342.6 מ״ג 342.6 מ״גברזל 20.9 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 1889.3 מ״ג 1889.3 מ״גאבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9 -
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳ -
פחמימות378 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4266.6 קק״ל 4266.6 קק״לפחמימות 377.5 גרם 377.5 גרםשומן 277.6 גרם 277.6 גרםנתרן 3608.3 מ״ג 3608.3 מ״גחלבון 71.8 גרם 71.8 גרםסיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרםשומן רווי 165.6 גרם 165.6 גרםכולסטרול 1459.6 מ״ג 1459.6 מ״גסידן 342.6 מ״ג 342.6 מ״גברזל 20.9 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 1889.3 מ״ג 1889.3 מ״גאבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 4267 | כמות מנות 1 |
|---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף אבקת קקאו
-
140גרם או 1 כוס קמח לבן
-
200 גרם שוקולד במילוי תות
קישוט

אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
- ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
- בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
- מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
- מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
- מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
- מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
- ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
- בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
- מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
- מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
- מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
- מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

