בראוניז שוקולד תות

קבלו מתכון מושלם של בראוניז שוקולד תות - קינוח משודרג שמרגיש כמו שוקולד במילוי תות שאכלנו כשהיינו ילדים, עם תות גם בפנים וגם בחוץ
קבלו מתכון מושלם של בראוניז שוקולד תות - קינוח משודרג שמרגיש כמו שוקולד במילוי תות שאכלנו כשהיינו ילדים, עם תות גם בפנים וגם בחוץ
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    378 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4266.6 קק״ל 4266.6 קק״ל
    פחמימות 377.5 גרם 377.5 גרם
    שומן 277.6 גרם 277.6 גרם
    נתרן 3608.3 מ״ג 3608.3 מ״ג
    חלבון 71.8 גרם 71.8 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 165.6 גרם 165.6 גרם
    כולסטרול 1459.6 מ״ג 1459.6 מ״ג
    סידן 342.6 מ״ג 342.6 מ״ג
    ברזל 20.9 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 1889.3 מ״ג 1889.3 מ״ג
    אבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    378 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4266.6 קק״ל 4266.6 קק״ל
    פחמימות 377.5 גרם 377.5 גרם
    שומן 277.6 גרם 277.6 גרם
    נתרן 3608.3 מ״ג 3608.3 מ״ג
    חלבון 71.8 גרם 71.8 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 165.6 גרם 165.6 גרם
    כולסטרול 1459.6 מ״ג 1459.6 מ״ג
    סידן 342.6 מ״ג 342.6 מ״ג
    ברזל 20.9 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 1889.3 מ״ג 1889.3 מ״ג
    אבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בראוניז

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
  2. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
  3. בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
  4. מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
  5. מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
  6. אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
  7. מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
  8. מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד תות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות