בראוניז שוקולד וגבינה של איילת הירשמן

רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם לבראוניז? נסו להכין בראוניז שוקולד וגבינה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם לבראוניז? נסו להכין בראוניז שוקולד וגבינה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    66 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1104.0 קק״ל 6624.2 קק״ל
    פחמימות 66.3 גרם 398.1 גרם
    שומן 82.5 גרם 495.2 גרם
    נתרן 723.8 מ״ג 4342.7 מ״ג
    חלבון 20.0 גרם 120.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 62.9 גרם
    שומן רווי 44.9 גרם 269.2 גרם
    כולסטרול 257.7 מ״ג 1546.4 מ״ג
    סידן 193.8 מ״ג 1163.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 48.8 מ״ג
    אשלגן 844.3 מ״ג 5066.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    66 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1104.0 קק״ל 6624.2 קק״ל
    פחמימות 66.3 גרם 398.1 גרם
    שומן 82.5 גרם 495.2 גרם
    נתרן 723.8 מ״ג 4342.7 מ״ג
    חלבון 20.0 גרם 120.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 62.9 גרם
    שומן רווי 44.9 גרם 269.2 גרם
    כולסטרול 257.7 מ״ג 1546.4 מ״ג
    סידן 193.8 מ״ג 1163.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 48.8 מ״ג
    אשלגן 844.3 מ״ג 5066.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קרם גבינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה.
  2. בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל שמים את השוקולד המריר ואת החמאה. מחממים בכל פעם 30 שניות עד ששניהם נמסים. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
  3. כשהעיסה מתקררת מעט, מוסיפים ביצים, שקדים טחונים, תמצית וניל, קמח תופח ואבקת קקאו ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית ואופים בתנור כ-25-30 דקות, עד שחלקה העליון מתייצב אבל כשמנערים את התבנית העוגה עוד רוטטת מעט. מצננים ומאחסנים במקרר.
  4. מכינים את ציפוי הגבינה: בקערה מערבבים את מרכיבי הציפוי. מורחים את הציפוי על הבראוניז הקרים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 4 שעות.
  5. מגישים: אוחזים בשני קצוות נייר האפייה, מוציאים את הבראוניז ומניחים על משטח עבודה. טובלים סכין חדה במים וחותכים את הקצוות מהבראוניז כדי שיהיו ישרים. חותכים את הבראוניז לריבועים. מניחים על צלחת הגשה, ובעזרת פומפייה מגררים תלתלי שוקולד מריר או חלב מעל הבראוניז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד וגבינה של איילת הירשמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות