-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1104.0 קק״ל 6624.2 קק״לפחמימות 66.3 גרם 398.1 גרםשומן 82.5 גרם 495.2 גרםנתרן 723.8 מ״ג 4342.7 מ״גחלבון 20.0 גרם 120.0 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 62.9 גרםשומן רווי 44.9 גרם 269.2 גרםכולסטרול 257.7 מ״ג 1546.4 מ״גסידן 193.8 מ״ג 1163.1 מ״גברזל 8.1 מ״ג 48.8 מ״גאשלגן 844.3 מ״ג 5066.0 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות66 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1104.0 קק״ל 6624.2 קק״לפחמימות 66.3 גרם 398.1 גרםשומן 82.5 גרם 495.2 גרםנתרן 723.8 מ״ג 4342.7 מ״גחלבון 20.0 גרם 120.0 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 62.9 גרםשומן רווי 44.9 גרם 269.2 גרםכולסטרול 257.7 מ״ג 1546.4 מ״גסידן 193.8 מ״ג 1163.1 מ״גברזל 8.1 מ״ג 48.8 מ״גאשלגן 844.3 מ״ג 5066.0 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 1104 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם חמאה
-
3 ביצים L
-
150 גרם שקדים טבעיים
-
3 כפות קמח לבן
-
1 כף אבקת קקאו
קרם גבינה
-
250 גרם גבינת שמנת 30%
-
2 כפות אבקת סוכר
-
250 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה.
- בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל שמים את השוקולד המריר ואת החמאה. מחממים בכל פעם 30 שניות עד ששניהם נמסים. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
- כשהעיסה מתקררת מעט, מוסיפים ביצים, שקדים טחונים, תמצית וניל, קמח תופח ואבקת קקאו ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית ואופים בתנור כ-25-30 דקות, עד שחלקה העליון מתייצב אבל כשמנערים את התבנית העוגה עוד רוטטת מעט. מצננים ומאחסנים במקרר.
- מכינים את ציפוי הגבינה: בקערה מערבבים את מרכיבי הציפוי. מורחים את הציפוי על הבראוניז הקרים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 4 שעות.
- מגישים: אוחזים בשני קצוות נייר האפייה, מוציאים את הבראוניז ומניחים על משטח עבודה. טובלים סכין חדה במים וחותכים את הקצוות מהבראוניז כדי שיהיו ישרים. חותכים את הבראוניז לריבועים. מניחים על צלחת הגשה, ובעזרת פומפייה מגררים תלתלי שוקולד מריר או חלב מעל הבראוניז.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה.
- בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל שמים את השוקולד המריר ואת החמאה. מחממים בכל פעם 30 שניות עד ששניהם נמסים. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
- כשהעיסה מתקררת מעט, מוסיפים ביצים, שקדים טחונים, תמצית וניל, קמח תופח ואבקת קקאו ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית ואופים בתנור כ-25-30 דקות, עד שחלקה העליון מתייצב אבל כשמנערים את התבנית העוגה עוד רוטטת מעט. מצננים ומאחסנים במקרר.
- מכינים את ציפוי הגבינה: בקערה מערבבים את מרכיבי הציפוי. מורחים את הציפוי על הבראוניז הקרים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 4 שעות.
- מגישים: אוחזים בשני קצוות נייר האפייה, מוציאים את הבראוניז ומניחים על משטח עבודה. טובלים סכין חדה במים וחותכים את הקצוות מהבראוניז כדי שיהיו ישרים. חותכים את הבראוניז לריבועים. מניחים על צלחת הגשה, ובעזרת פומפייה מגררים תלתלי שוקולד מריר או חלב מעל הבראוניז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן