בראוניז שוקולד עם ג’ינג’ר של ישראל אהרוני

חשבתם שכבר לא יוכלו להפתיע אתכם במתכונים לבראוניז? חשבו שנית. אהרוני עם מתכון מקורי של בראוניז שוקולד עם ג'ינג'ר. תתכוננו להתמכר
חשבתם שכבר לא יוכלו להפתיע אתכם במתכונים לבראוניז? חשבו שנית. אהרוני עם מתכון מקורי של בראוניז שוקולד עם ג'ינג'ר. תתכוננו להתמכר
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    69 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 605.5 קק״ל 5449.4 קק״ל
    פחמימות 69.2 גרם 622.8 גרם
    שומן 33.2 גרם 298.6 גרם
    נתרן 93.0 מ״ג 837.2 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 19.9 גרם 178.8 גרם
    כולסטרול 191.9 מ״ג 1726.9 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 594.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 325.0 מ״ג 2924.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    69 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 605.5 קק״ל 5449.4 קק״ל
    פחמימות 69.2 גרם 622.8 גרם
    שומן 33.2 גרם 298.6 גרם
    נתרן 93.0 מ״ג 837.2 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 19.9 גרם 178.8 גרם
    כולסטרול 191.9 מ״ג 1726.9 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 594.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 325.0 מ״ג 2924.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים את תרסיס השמן.
  2. ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. שמים בצד להתקרר.
  3. קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים.
  4. בקערה טורפים את הביצים, הסוכר, הג’ינג’ר והווניל לתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
  5. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ומערבבים ערבוב קצר.
  6. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית 20 ס”מ על 20 ס”מ ואופים כ-30 דקות.
  7. פורסים לריבועים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד עם ג’ינג’ר של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות