בראוניז שוקולד עם ג’ינג’ר של ישראל אהרוני
חשבתם שכבר לא יוכלו להפתיע אתכם במתכונים לבראוניז? חשבו שנית. אהרוני עם מתכון מקורי של בראוניז שוקולד עם ג'ינג'ר. תתכוננו להתמכר
חשבתם שכבר לא יוכלו להפתיע אתכם במתכונים לבראוניז? חשבו שנית. אהרוני עם מתכון מקורי של בראוניז שוקולד עם ג'ינג'ר. תתכוננו להתמכר
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 605.5 קק״ל 5449.4 קק״לפחמימות 69.2 גרם 622.8 גרםשומן 33.2 גרם 298.6 גרםנתרן 93.0 מ״ג 837.2 מ״גחלבון 9.1 גרם 81.9 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 32.6 גרםשומן רווי 19.9 גרם 178.8 גרםכולסטרול 191.9 מ״ג 1726.9 מ״גסידן 66.0 מ״ג 594.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 325.0 מ״ג 2924.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 13.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות69 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 605.5 קק״ל 5449.4 קק״לפחמימות 69.2 גרם 622.8 גרםשומן 33.2 גרם 298.6 גרםנתרן 93.0 מ״ג 837.2 מ״גחלבון 9.1 גרם 81.9 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 32.6 גרםשומן רווי 19.9 גרם 178.8 גרםכולסטרול 191.9 מ״ג 1726.9 מ״גסידן 66.0 מ״ג 594.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 325.0 מ״ג 2924.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 13.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 606 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם חמאה
-
4 ביצים M
-
1 1/2 כוסות סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/4כוס או 35 גרם אבקת קקאו
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים את תרסיס השמן.
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. שמים בצד להתקרר.
- קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים.
- בקערה טורפים את הביצים, הסוכר, הג’ינג’ר והווניל לתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ומערבבים ערבוב קצר.
- יוצקים את הבלילה לתוך תבנית 20 ס”מ על 20 ס”מ ואופים כ-30 דקות.
- פורסים לריבועים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים את תרסיס השמן.
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. שמים בצד להתקרר.
- קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים.
- בקערה טורפים את הביצים, הסוכר, הג’ינג’ר והווניל לתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ומערבבים ערבוב קצר.
- יוצקים את הבלילה לתוך תבנית 20 ס”מ על 20 ס”מ ואופים כ-30 דקות.
- פורסים לריבועים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן