-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 538.6 קק״ל 4847.2 קק״לפחמימות 29.7 גרם 267.0 גרםשומן 37.8 גרם 340.5 גרםנתרן 121.8 מ״ג 1095.9 מ״גחלבון 11.1 גרם 99.8 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 35.4 גרםשומן רווי 19.1 גרם 171.7 גרםכולסטרול 138.8 מ״ג 1249.2 מ״גסידן 44.7 מ״ג 402.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 24.2 מ״גאשלגן 339.8 מ״ג 3058.4 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות30 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 538.6 קק״ל 4847.2 קק״לפחמימות 29.7 גרם 267.0 גרםשומן 37.8 גרם 340.5 גרםנתרן 121.8 מ״ג 1095.9 מ״גחלבון 11.1 גרם 99.8 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 35.4 גרםשומן רווי 19.1 גרם 171.7 גרםכולסטרול 138.8 מ״ג 1249.2 מ״גסידן 44.7 מ״ג 402.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 24.2 מ״גאשלגן 339.8 מ״ג 3058.4 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 15.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 539 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
175 גרם חמאה
-
3 ביצים L
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
2כפות או 20 גרם אבקת קקאו
תערובת חמאת בוטנים
-
50 גרם חמאה
-
3/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
100 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות. מתיזים את תרסיס השמן על התבנית. שוברים את השוקולד לקוביות. חותכים את החמאה לקוביות. ממיסים את החמאה שבמתכון תערובת חמאת הבוטנים.
- מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או על באן מארי ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו ותמצית הווניל ומערבבים לתערובת חלקה.
- מכינים את תערובת חמאת הבוטנים: מערבבים את החמאה וחמאת הבוטנים בקערה. מוסיפים את אבקת הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
- יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית. מניחים שלוליות של תערובת חמאת הבוטנים על תערובת השוקולד ויוצרים דוגמת שיש בתנועות ערבוב קלות של סכין.
- אופים 30-25 דקות עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר או במקרר עד 3 ימים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות. מתיזים את תרסיס השמן על התבנית. שוברים את השוקולד לקוביות. חותכים את החמאה לקוביות. ממיסים את החמאה שבמתכון תערובת חמאת הבוטנים.
- מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או על באן מארי ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו ותמצית הווניל ומערבבים לתערובת חלקה.
- מכינים את תערובת חמאת הבוטנים: מערבבים את החמאה וחמאת הבוטנים בקערה. מוסיפים את אבקת הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
- יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית. מניחים שלוליות של תערובת חמאת הבוטנים על תערובת השוקולד ויוצרים דוגמת שיש בתנועות ערבוב קלות של סכין.
- אופים 30-25 דקות עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר או במקרר עד 3 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן