בראוניז שוקולד גבינה פירורים

בראוניז שוקולד גבינה פירורים זה קינוח מתוק, טעים ומושחת המורכב משלוש שכבות: בראוניז, גבינה אפויה ופירורים. במיוחד למי שלא מסוגל להחליט ולבחור
בראוניז שוקולד גבינה פירורים זה קינוח מתוק, טעים ומושחת המורכב משלוש שכבות: בראוניז, גבינה אפויה ופירורים. במיוחד למי שלא מסוגל להחליט ולבחור
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    499 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5755.9 קק״ל 5755.9 קק״ל
    פחמימות 499.4 גרם 499.4 גרם
    שומן 377.4 גרם 377.4 גרם
    נתרן 2291.3 מ״ג 2291.3 מ״ג
    חלבון 112.2 גרם 112.2 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 46.4 גרם
    שומן רווי 181.3 גרם 181.3 גרם
    כולסטרול 2013.3 מ״ג 2013.3 מ״ג
    סידן 858.1 מ״ג 858.1 מ״ג
    ברזל 33.2 מ״ג 33.2 מ״ג
    אשלגן 3641.4 מ״ג 3641.4 מ״ג
    אבץ 17.7 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    499 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5755.9 קק״ל 5755.9 קק״ל
    פחמימות 499.4 גרם 499.4 גרם
    שומן 377.4 גרם 377.4 גרם
    נתרן 2291.3 מ״ג 2291.3 מ״ג
    חלבון 112.2 גרם 112.2 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 46.4 גרם
    שומן רווי 181.3 גרם 181.3 גרם
    כולסטרול 2013.3 מ״ג 2013.3 מ״ג
    סידן 858.1 מ״ג 858.1 מ״ג
    ברזל 33.2 מ״ג 33.2 מ״ג
    אשלגן 3641.4 מ״ג 3641.4 מ״ג
    אבץ 17.7 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


שכבת הבראוניס

שכבת גבינה-שוקולד לבן

שכבת הפירורים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת הבראוניס: ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר. מוסיפים תמצית וניל. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים במרץ עד שהתערובת חלקה ומבריקה, בערך דקה. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן ומכניסים למקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.
  2. מכינים את שכבת הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים במיקרוגל שמנת ושוקולד לבן. מערבבים גבינה, סוכר וביצים. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד הלבן. מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים בעדינות את התערובת מעל שכבת הבראוניס ואופים 10 דקות. בינתיים מכינים את הפירורים.
  3. מכינים את שכבת הפירורים: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון בהפעלות קצרות (פולסים). מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר 10 דקות אפייה) ומפזרים בעדינות את הפירורים על שכבת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 35 דקות נוספות, עד שהפירורים זהובים ושכבת הגבינה כמעט יציבה.
  4. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לשעתיים (או למקפיא לחצי שעה), על מנת להקל על הפריסה. פורסים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר.
  5. מגישים קר או בטמפרטורת החדר (תלוי איך שאוהבים לאכול עוגת גבינה. וגם בראוניס).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד גבינה פירורים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות