בראוניז קפוצ’ינו ב-3 שכבות

בראוניז קפוצ'ינו ב-3 שכבות זו עוגה מושחתת ביותר שמורכבת מתחתית בראוניז שוקולד-קפה, מלית גבינה עשירה וציפוי שוקולד מבריק בטעם קפה
בראוניז קפוצ'ינו ב-3 שכבות זו עוגה מושחתת ביותר שמורכבת מתחתית בראוניז שוקולד-קפה, מלית גבינה עשירה וציפוי שוקולד מבריק בטעם קפה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    331 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4747.4 קק״ל 4747.4 קק״ל
    פחמימות 330.9 גרם 330.9 גרם
    שומן 317.2 גרם 317.2 גרם
    נתרן 4287.3 מ״ג 4287.3 מ״ג
    חלבון 75.5 גרם 75.5 גרם
    סיבים תזונתיים 29.5 גרם 29.5 גרם
    שומן רווי 194.5 גרם 194.5 גרם
    כולסטרול 1402.9 מ״ג 1402.9 מ״ג
    סידן 572.1 מ״ג 572.1 מ״ג
    ברזל 29.3 מ״ג 29.3 מ״ג
    אשלגן 2690.8 מ״ג 2690.8 מ״ג
    אבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    331 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4747.4 קק״ל 4747.4 קק״ל
    פחמימות 330.9 גרם 330.9 גרם
    שומן 317.2 גרם 317.2 גרם
    נתרן 4287.3 מ״ג 4287.3 מ״ג
    חלבון 75.5 גרם 75.5 גרם
    סיבים תזונתיים 29.5 גרם 29.5 גרם
    שומן רווי 194.5 גרם 194.5 גרם
    כולסטרול 1402.9 מ״ג 1402.9 מ״ג
    סידן 572.1 מ״ג 572.1 מ״ג
    ברזל 29.3 מ״ג 29.3 מ״ג
    אשלגן 2690.8 מ״ג 2690.8 מ״ג
    אבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור

הכי קשה לי כששואלים אותי איזה מתכון אני הכי אוהבת. זה כמו לבחור בין אבא לאמא… אבל תהיו בטוחים שהמקומות הראשונים אצלי תמיד תפוסים עם מתכונים עתירי שוקולד. מאז הקיץ האחרון, המרענן הרשמי אצלנו הוא הבראוניז האלה. אני מגישה אותם קרים ישר מהמקרר, עם אייס קפה מלא קרח. הרבה שוקולד, קפאין וקרח, הדרך הכי טובה לשרוד את חום יולי-אוגוסט במטבח.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בסיס בראוניז

שכבת גבינת שמנת

ציפוי שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס הבראוניז, אופים ומצננים לטמפרטורת החדר: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. בקערה נפרדת טורפים סוכר, ביצים ואבקת קפה נמס במרץ במשך דקה. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד. מוסיפים קמח, קקאו ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12-15 דקות עד ששולי הבראוניז סדוקים ותפוחים. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון מלא.
  5. מכינים את שכבת גבינת השמנת ומצננים במקרר: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים גבינה וחמאה במהירות בינונית 2 דקות לתערובת קרמית ואחידה. מוסיפים אבקת סוכר ומעבדים עוד 2 דקות לקרם אחיד.
  6. מורחים את תערובת הגבינה בשכבה אחידה מעל הבראוניז. מעבירים למקרר ל-20-10 דקות (או יותר), להתייצבות.
  7. מכינים את ציפוי השוקולד ומצננים שעתיים במקרר, לפני ההגשה: במיקרוגל מחממים יחד שוקולד, חמאה, שמנת מתוקה וקפה נמס עד להמסה. טורפים לתערובת אחידה ומצננים מעט עד שהתערובת בחום השפתיים.
  8. מוזגים את תערובת השוקולד על שכבת הגבינה ומטים את התבנית ימינה ושמאלה, עד שהשוקולד מכסה את שכבת הגבינה לחלוטין.
  9. מחזירים את הבראוניז למקרר לשעתיים נוספות, להמשך התייצבות.
  10. פורסים לריבועים בעזרת סכין טבולה במים רותחים (טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך), ומגישים. שומרים מכוסה במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז קפוצ’ינו ב-3 שכבות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות