בראוניז ערמונים ושני שוקולדים

בראוניז ערמונים ושני שוקולדים זה קינוח פשוט להכנה ומאוד שווה בטעמים של שוקולד, קפה וערמונים, עם תוספות של שוקולד מריר ושוקולד לבן
בראוניז ערמונים ושני שוקולדים זה קינוח פשוט להכנה ומאוד שווה בטעמים של שוקולד, קפה וערמונים, עם תוספות של שוקולד מריר ושוקולד לבן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    496 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5703.6 קק״ל 5703.6 קק״ל
    פחמימות 495.9 גרם 495.9 גרם
    שומן 376.9 גרם 376.9 גרם
    נתרן 1434.4 מ״ג 1434.4 מ״ג
    חלבון 87.1 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 29.8 גרם 29.8 גרם
    שומן רווי 229.0 גרם 229.0 גרם
    כולסטרול 1630.4 מ״ג 1630.4 מ״ג
    סידן 982.1 מ״ג 982.1 מ״ג
    ברזל 31.9 מ״ג 31.9 מ״ג
    אשלגן 4609.4 מ״ג 4609.4 מ״ג
    אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    496 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5703.6 קק״ל 5703.6 קק״ל
    פחמימות 495.9 גרם 495.9 גרם
    שומן 376.9 גרם 376.9 גרם
    נתרן 1434.4 מ״ג 1434.4 מ״ג
    חלבון 87.1 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 29.8 גרם 29.8 גרם
    שומן רווי 229.0 גרם 229.0 גרם
    כולסטרול 1630.4 מ״ג 1630.4 מ״ג
    סידן 982.1 מ״ג 982.1 מ״ג
    ברזל 31.9 מ״ג 31.9 מ״ג
    אשלגן 4609.4 מ״ג 4609.4 מ״ג
    אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    סגור

בראוניז בטעמים של שוקולד, קפה וערמונים, עם תוספות של שוקולד מריר ושוקולד לבן.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בראוניז

ציפוי

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים ואופים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה. מוסיפים אספרסו פנימה. מערבבים פנימה ביצים וסוכר. מוסיפים קמח ומלח וטורפים היטב, עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה ומבריקה. מערבבים פנימה את הערמונים ושברי השוקולד הלבן.
  2. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. אופים כ-25 דקות, עד שמתחילים להופיע סדקים בהיקף החיצוני של המאפה בלבד, ושוליו יציבים ותפוחים (המרכז עדיין נמוך ורך). מוציאים מהתנור ומניחים לצינון לטמפ’ החדר (או שעתיים במקרר כדי להקל על החיתוך).
  4. מסיימים את ההרכבה עם ציפוי מושחת: בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. מוזגים על השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מוזגים את התערובת על הבראוניז ומקפיאים 5 דקות להתייצבות.
  5. בינתיים ממיסים שוקולד לבן ומעבירים לשקית קטנה. גוזרים לשקית את השפיץ ומזלפים פסים על ציפוי השוקולד. מקפיאים עוד 5 דקות להתייצבות הקישוט ופורסים בסכין טבולה במים רותחים.

הערות

  • אפשר להחליף את האספרסו ב-2 כפות מים חמים + 1 כפית אבקת נס קפה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז ערמונים ושני שוקולדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות