-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 411.0 קק״ל 4932.2 קק״לפחמימות 42.3 גרם 508.0 גרםשומן 24.7 גרם 296.0 גרםנתרן 45.8 מ״ג 550.0 מ״גחלבון 6.7 גרם 80.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.6 גרםשומן רווי 14.8 גרם 177.6 גרםכולסטרול 125.5 מ״ג 1506.2 מ״גסידן 56.2 מ״ג 674.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 24.8 מ״גאשלגן 207.8 מ״ג 2493.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 14.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 ימים, 13 שעות
-
פחמימות42 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 411.0 קק״ל 4932.2 קק״לפחמימות 42.3 גרם 508.0 גרםשומן 24.7 גרם 296.0 גרםנתרן 45.8 מ״ג 550.0 מ״גחלבון 6.7 גרם 80.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.6 גרםשומן רווי 14.8 גרם 177.6 גרםכולסטרול 125.5 מ״ג 1506.2 מ״גסידן 56.2 מ״ג 674.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 24.8 מ״גאשלגן 207.8 מ״ג 2493.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 14.4 מ״גסגור
אין כמו בראוניז כשרוצים לפנק ואין זמן להפקות במטבח. הבראוניז שלי נימוחים ושוקולדיים ומכינים אותם ב-5 דקות עם קערה וכף בלבד. כשאני מקשטת אותם בסוכריות צבעוניות הם בכלל חגיגה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 ימים, 13 שעות | קלוריות 411 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
210גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 חבילה סוכריות עדשים צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו.
- ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים של חצי דקה בכל פעם ומערבבים בין חימום לחימום.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואת תמצית הווניל ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת ואין גושי קמח.
- מעבירים את התערובת לתבנית ריבועית מרופדת בנייר אפיה ומיישרים.
- מפזרים את העדשים מעל הבראוניז ומשתדלים שלא לגעת בהם - שלא ישקעו בתערובת.
- אופים במשך 15 דקות עד שרואים מעין קרום על הבראוניז והאמצע עדיין לח. זהירות לא לאפות יתר על המידה כי אז הבראוניז יצאו יבשים. העדשים ייסדקו מעט במהלך האפייה וזה בסדר.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך שעה ועדיף כמה שעות להתמצקות.
- חותכים את הבראוניז לריבועים לאחר שהתקררו. אם רוצים להשקיע אפשר לחתוך אותם עם חותכנים בצורות שונות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו.
- ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים של חצי דקה בכל פעם ומערבבים בין חימום לחימום.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואת תמצית הווניל ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת ואין גושי קמח.
- מעבירים את התערובת לתבנית ריבועית מרופדת בנייר אפיה ומיישרים.
- מפזרים את העדשים מעל הבראוניז ומשתדלים שלא לגעת בהם - שלא ישקעו בתערובת.
- אופים במשך 15 דקות עד שרואים מעין קרום על הבראוניז והאמצע עדיין לח. זהירות לא לאפות יתר על המידה כי אז הבראוניז יצאו יבשים. העדשים ייסדקו מעט במהלך האפייה וזה בסדר.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך שעה ועדיף כמה שעות להתמצקות.
- חותכים את הבראוניז לריבועים לאחר שהתקררו. אם רוצים להשקיע אפשר לחתוך אותם עם חותכנים בצורות שונות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן