בראוניז עם סוכריות צבעוניות שילדים מאוד אוהבים

עוגת שוקולד שמכינים ב-10 דקות בקערה אחת? כן, בבקשה! רות אופק מכינה בראוניז עם סוכריות צבעוניות שישמחו את כל המשפחה
עוגת שוקולד שמכינים ב-10 דקות בקערה אחת? כן, בבקשה! רות אופק מכינה בראוניז עם סוכריות צבעוניות שישמחו את כל המשפחה
  • רות אופק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 ימים, 13 שעות
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.0 קק״ל 4932.2 קק״ל
    פחמימות 42.3 גרם 508.0 גרם
    שומן 24.7 גרם 296.0 גרם
    נתרן 45.8 מ״ג 550.0 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 80.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 14.8 גרם 177.6 גרם
    כולסטרול 125.5 מ״ג 1506.2 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 674.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 207.8 מ״ג 2493.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 ימים, 13 שעות
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.0 קק״ל 4932.2 קק״ל
    פחמימות 42.3 גרם 508.0 גרם
    שומן 24.7 גרם 296.0 גרם
    נתרן 45.8 מ״ג 550.0 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 80.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 14.8 גרם 177.6 גרם
    כולסטרול 125.5 מ״ג 1506.2 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 674.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 207.8 מ״ג 2493.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור

אין כמו בראוניז כשרוצים לפנק ואין זמן להפקות במטבח. הבראוניז שלי נימוחים ושוקולדיים ומכינים אותם ב-5 דקות עם קערה וכף בלבד. כשאני מקשטת אותם בסוכריות צבעוניות הם בכלל חגיגה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
רות אופק
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו.
  2. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים של חצי דקה בכל פעם ומערבבים בין חימום לחימום.
  3. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  4. מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואת תמצית הווניל ומערבבים.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת ואין גושי קמח.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ריבועית מרופדת בנייר אפיה ומיישרים.
  7. מפזרים את העדשים מעל הבראוניז ומשתדלים שלא לגעת בהם - שלא ישקעו בתערובת.
  8. אופים במשך 15 דקות עד שרואים מעין קרום על הבראוניז והאמצע עדיין לח. זהירות לא לאפות יתר על המידה כי אז הבראוניז יצאו יבשים. העדשים ייסדקו מעט במהלך האפייה וזה בסדר.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך שעה ועדיף כמה שעות להתמצקות.
  10. חותכים את הבראוניז לריבועים לאחר שהתקררו. אם רוצים להשקיע אפשר לחתוך אותם עם חותכנים בצורות שונות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז עם סוכריות צבעוניות שילדים מאוד אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות