-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 401.3 קק״ל 3611.8 קק״לפחמימות 28.3 גרם 254.7 גרםשומן 28.6 גרם 257.5 גרםנתרן 251.4 מ״ג 2262.6 מ״גחלבון 10.6 גרם 95.3 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 49.7 גרםשומן רווי 5.6 גרם 50.5 גרםכולסטרול 84.8 מ״ג 763.4 מ״גסידן 71.3 מ״ג 641.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 26.0 מ״גאשלגן 388.9 מ״ג 3500.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 15.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות28 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 401.3 קק״ל 3611.8 קק״לפחמימות 28.3 גרם 254.7 גרםשומן 28.6 גרם 257.5 גרםנתרן 251.4 מ״ג 2262.6 מ״גחלבון 10.6 גרם 95.3 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 49.7 גרםשומן רווי 5.6 גרם 50.5 גרםכולסטרול 84.8 מ״ג 763.4 מ״גסידן 71.3 מ״ג 641.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 26.0 מ״גאשלגן 388.9 מ״ג 3500.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 15.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 401 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
100 גרם שוקולד מריר
-
70גרם או 1/2 כוס אבקת קקאו
-
40גרם או 4 כפות קורנפלור
-
1 כפית אבקת אפייה
-
85גרם או 1 כוס שקדים טחונים
-
1 קורט מלח דק
קישוט
-
5 כפות חמאת בוטנים חלקה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולד. ממיסים בנפרד את חמאת הבוטנים.
- מניחים בקערה גדולה את שני סוגי הסוכר והשמן ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים וממשיכים לטרוף במשך כדקה עד שהן נטמעות בתערובת.
- מנפים פנימה את הקקאו, הקורנפלור ואבקת האפייה, מוסיפים את השקדים והמלח ומערבבים בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- יוצקים את הבלילה לתוך התבנית. בעזרת שק זילוף או כפית מזלפים נקודות של חמאת הבוטנים, ומייצרים מראה שיש בעזרת קיסם עץ.
- אופים 25-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים, אך עדיין נשארים לחים מבפנים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי, מומלץ במקרר. רק לאחר מכן חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולד. ממיסים בנפרד את חמאת הבוטנים.
- מניחים בקערה גדולה את שני סוגי הסוכר והשמן ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים וממשיכים לטרוף במשך כדקה עד שהן נטמעות בתערובת.
- מנפים פנימה את הקקאו, הקורנפלור ואבקת האפייה, מוסיפים את השקדים והמלח ומערבבים בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- יוצקים את הבלילה לתוך התבנית. בעזרת שק זילוף או כפית מזלפים נקודות של חמאת הבוטנים, ומייצרים מראה שיש בעזרת קיסם עץ.
- אופים 25-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים, אך עדיין נשארים לחים מבפנים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי, מומלץ במקרר. רק לאחר מכן חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון מעולה ומוצלח