בראוניז פרווה אקסטרה פאדג’יים ללא קמח

בראוניז פרווה, שוקולדיים ועשירים במיוחד, שכיף ממש להגיש במסיבת יום הולדת או בפיקניק משפחתי. והבונוס? אין בהם טיפת קמח
בראוניז פרווה, שוקולדיים ועשירים במיוחד, שכיף ממש להגיש במסיבת יום הולדת או בפיקניק משפחתי. והבונוס? אין בהם טיפת קמח
  • עז תלם
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    51 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.9 קק״ל 5930.4 קק״ל
    פחמימות 51.0 גרם 459.4 גרם
    שומן 48.3 גרם 434.9 גרם
    נתרן 46.4 מ״ג 417.4 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 42.9 גרם
    שומן רווי 31.5 גרם 283.9 גרם
    כולסטרול 113.6 מ״ג 1022.2 מ״ג
    סידן 78.1 מ״ג 703.0 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 53.0 מ״ג
    אשלגן 696.2 מ״ג 6265.7 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 20.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    51 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.9 קק״ל 5930.4 קק״ל
    פחמימות 51.0 גרם 459.4 גרם
    שומן 48.3 גרם 434.9 גרם
    נתרן 46.4 מ״ג 417.4 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 42.9 גרם
    שומן רווי 31.5 גרם 283.9 גרם
    כולסטרול 113.6 מ״ג 1022.2 מ״ג
    סידן 78.1 מ״ג 703.0 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 53.0 מ״ג
    אשלגן 696.2 מ״ג 6265.7 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 20.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
עז תלם
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מכינים את הבראוניז: טוחנים את הסוכר והשקדים הפרוסים לאבקה במעבד מזון.
  3. ממיסים את השוקולד, שמן הקוקוס וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מצננים מעט.
  4. מוסיפים אל התערובת את הביצים, זו אחר זו, ואת הקקאו והקורנפלור. בוחשים פנימה את השוקולד צ’יפס.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 25-35 דקות, עד שהתערובת תופחת ומתחילה להתבקע (עדיף להוציא את הבראוניז מהתנור רגע לפני שהוא מוכן כדי שיישאר רך ועשיר). מצננים.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מצננים.
  7. יוצקים את הציפוי על הבראוניז, מעטרים בשבבי הקוקוס, חותכים לריבועים ומגישים. הבראוניז נשמר במקרר במשך שבוע וניתן גם להקפיאם למשך חודשיים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז פרווה אקסטרה פאדג’יים ללא קמח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות