בראוניז אישיים בציפוי מושחת
בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 142.3 קק״ל 2561.8 קק״לפחמימות 14.3 גרם 256.9 גרםשומן 8.9 גרם 159.8 גרםנתרן 56.1 מ״ג 1010.6 מ״גחלבון 2.1 גרם 37.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.3 גרםשומן רווי 5.3 גרם 96.0 גרםכולסטרול 40.3 מ״ג 724.6 מ״גסידן 11.7 מ״ג 210.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 129.3 מ״ג 2327.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות14 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 142.3 קק״ל 2561.8 קק״לפחמימות 14.3 גרם 256.9 גרםשומן 8.9 גרם 159.8 גרםנתרן 56.1 מ״ג 1010.6 מ״גחלבון 2.1 גרם 37.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.3 גרםשומן רווי 5.3 גרם 96.0 גרםכולסטרול 40.3 מ״ג 724.6 מ״גסידן 11.7 מ״ג 210.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 129.3 מ״ג 2327.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 142 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית מלח דק
ציפוי מושחת
-
1 כוס מיני מרשמלו
-
1 כוס שוקולד צ’יפס
-
12 סוכריות טופי קרמל רכות בינוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
- אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
- מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
- מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
- אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
- מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
- מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן