בראוניז אישיים בציפוי מושחת

בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.3 קק״ל 2561.8 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 256.9 גרם
    שומן 8.9 גרם 159.8 גרם
    נתרן 56.1 מ״ג 1010.6 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 37.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 96.0 גרם
    כולסטרול 40.3 מ״ג 724.6 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 210.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 129.3 מ״ג 2327.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.3 קק״ל 2561.8 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 256.9 גרם
    שומן 8.9 גרם 159.8 גרם
    נתרן 56.1 מ״ג 1010.6 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 37.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 96.0 גרם
    כולסטרול 40.3 מ״ג 724.6 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 210.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 129.3 מ״ג 2327.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
יום האהבה
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בראוניז

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
  3. מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
  5. אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
  6. מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
  7. מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז אישיים בציפוי מושחת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות