בצק סוכר ביתי

תמיד רציתם ללמוד להכין לבד בצק סוכר ביתי לציפוי או קישוט עוגות בבית? זה ממש לא מסובך: רק 3 רכיבים וכמה דקות עבודה ואפשר להתחיל לפסל
תמיד רציתם ללמוד להכין לבד בצק סוכר ביתי לציפוי או קישוט עוגות בבית? זה ממש לא מסובך: רק 3 רכיבים וכמה דקות עבודה ואפשר להתחיל לפסל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    217 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 848.0 קק״ל 1272.0 קק״ל
    פחמימות 216.8 גרם 325.2 גרם
    שומן 0.5 גרם 0.8 גרם
    נתרן 213.3 מ״ג 320.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 7.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 13.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 13.3 מ״ג 20.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    217 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 848.0 קק״ל 1272.0 קק״ל
    פחמימות 216.8 גרם 325.2 גרם
    שומן 0.5 גרם 0.8 גרם
    נתרן 213.3 מ״ג 320.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 7.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 13.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 13.3 מ״ג 20.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים יחד מרשמלו ומים.
  2. מחממים במיקרוגל, עד שהמרשמלו סופג מים ומתמוסס, וכשמתחילים לערבב את התערובת היא הופכת לקרם (כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת מחממים בכל פעם רק 20-10 שניות ברצף, ואז מוציאים, מערבבים ובודקים אם צריך להחזיר לחימום נוסף. במיקרוגל שלי זה לוקח במצטבר 4-3 דקות).
  3. מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים כ-1/2 מכמות אבקת הסוכר. מעבדים יחד לאיחוד במהירות איטית מאוד (כדי שהאבקה לא תעוף החוצה). מוסיפים בהדרגה את יתר אבקת הסוכר, 1/2 כוס בכל פעם, ומאחדים. את 1/2 הכוס האחרונה שומרים לפיזור על משטח העבודה.
  4. לסיום, מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עוד כמה שניות במהירות גבוהה, כדי להבטיח שכל האבקה נבלעה בבצק.
  5. מפזרים את 1/2 הכוס הנותרת של אבקת הסוכר על משטח העבודה. מעבירים אליו את בצק הסוכר ולשים עד שהמרקם אחיד ולא דביק.
  6. משתמשים מיד או עוטפים היטב בניילון נצמד (חובה! בצק הסוכר מתייבש בצ’יק).
  7. שומרים בטמפרטורת החדר (לא במקרר), עד חודש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בצק סוכר ביתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות