-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1388.0 קק״ל 5551.8 קק״לפחמימות 189.6 גרם 758.3 גרםשומן 52.0 גרם 208.0 גרםנתרן 880.3 מ״ג 3521.1 מ״גחלבון 36.5 גרם 146.1 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.0 גרםשומן רווי 27.9 גרם 111.5 גרםכולסטרול 364.1 מ״ג 1456.5 מ״גסידן 112.6 מ״ג 450.2 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 400.8 מ״ג 1603.4 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 12.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות190 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1388.0 קק״ל 5551.8 קק״לפחמימות 189.6 גרם 758.3 גרםשומן 52.0 גרם 208.0 גרםנתרן 880.3 מ״ג 3521.1 מ״גחלבון 36.5 גרם 146.1 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.0 גרםשומן רווי 27.9 גרם 111.5 גרםכולסטרול 364.1 מ״ג 1456.5 מ״גסידן 112.6 מ״ג 450.2 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 400.8 מ״ג 1603.4 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 12.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1388 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרית. ממיסים חמאה ומערבבים עם חלב קר לקבלת תערובת פושרת. מוסיפים לקמח את תערובת החמאה, יחד עם ביצים וסוכר. מעבדים עד לקבלת בצק, ומוסיפים מלח. מעבדים 5 דקות במהירות נמוכה-בינונית עד לקבלת בצק חלק ומבריק, ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מכיוון שהבצק רך ומעט דביק, עדיף להתפיח את הבצק התפחה חלקית בחוץ ואז להכניס אותו למקרר לשעתיים שלוש, להמשך תפיחה איטית, כדי שהבצק יתקרר ויהיה פחות דביק.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרית. ממיסים חמאה ומערבבים עם חלב קר לקבלת תערובת פושרת. מוסיפים לקמח את תערובת החמאה, יחד עם ביצים וסוכר. מעבדים עד לקבלת בצק, ומוסיפים מלח. מעבדים 5 דקות במהירות נמוכה-בינונית עד לקבלת בצק חלק ומבריק, ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מכיוון שהבצק רך ומעט דביק, עדיף להתפיח את הבצק התפחה חלקית בחוץ ואז להכניס אותו למקרר לשעתיים שלוש, להמשך תפיחה איטית, כדי שהבצק יתקרר ויהיה פחות דביק.
הערות
- אפשר גם להכין את הבצק יום מראש ולהתפיח רק במקרר, למשך כל הלילה.
הערות
- אפשר גם להכין את הבצק יום מראש ולהתפיח רק במקרר, למשך כל הלילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן