-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 228.4 קק״ל 913.5 קק״לפחמימות 18.3 גרם 73.2 גרםשומן 15.3 גרם 61.2 גרםנתרן 28956.3 מ״ג 115825.3 מ״גחלבון 4.9 גרם 19.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסידן 70.2 מ״ג 280.6 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 383.3 מ״ג 1533.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
פחמימות18 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 228.4 קק״ל 913.5 קק״לפחמימות 18.3 גרם 73.2 גרםשומן 15.3 גרם 61.2 גרםנתרן 28956.3 מ״ג 115825.3 מ״גחלבון 4.9 גרם 19.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסידן 70.2 מ״ג 280.6 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 383.3 מ״ג 1533.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 228 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצלים: קולפים את הבצל וחותכים לחצאים.
- מניחים בקערה את חצאי הבצלים, הסויה, הסוכר ושיני השום בקליפתן ומערבבים היטב.
- על משטח העבודה פורסים נייר כסף ומעליו מניחים נייר אפייה. שמים את תערובת הבצל והסויה במרכז, סוגרים היטב מכל הכיוונים ליצירת חבילת נייר כסף. מעבירים לתבנית תנור ומכניסים לתנור במדף התחתון.
- מכינים את העוף: על תבנית תנור מפזרים מלח גס. מורחים את העוף מכל צדיו בשמן זית.
- מניחים את העוף על התבנית עם המלח וצולים בתנור (יחד עם הבצלים) כ-90 דקות, או עד לקבלת עור פריך ושזוף.
- רבע שעה לפני סיום האפייה, פותחים בזהירות את חבילת הבצלים ומשאירים בתנור עוד 15 דקות על מנת שיקבלו קצת פריכות.
- מגישים את הבצלים יחד עם העוף.
אופן הכנה
- מכינים את הבצלים: קולפים את הבצל וחותכים לחצאים.
- מניחים בקערה את חצאי הבצלים, הסויה, הסוכר ושיני השום בקליפתן ומערבבים היטב.
- על משטח העבודה פורסים נייר כסף ומעליו מניחים נייר אפייה. שמים את תערובת הבצל והסויה במרכז, סוגרים היטב מכל הכיוונים ליצירת חבילת נייר כסף. מעבירים לתבנית תנור ומכניסים לתנור במדף התחתון.
- מכינים את העוף: על תבנית תנור מפזרים מלח גס. מורחים את העוף מכל צדיו בשמן זית.
- מניחים את העוף על התבנית עם המלח וצולים בתנור (יחד עם הבצלים) כ-90 דקות, או עד לקבלת עור פריך ושזוף.
- רבע שעה לפני סיום האפייה, פותחים בזהירות את חבילת הבצלים ומשאירים בתנור עוד 15 דקות על מנת שיקבלו קצת פריכות.
- מגישים את הבצלים יחד עם העוף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן