בסבוסה – עוגת סולת עם סירופ סוכר

אתם קוראים לזה עוגת סולת, אנחנו קוראים לזה בסבוסה - עוגה אוורירית ונימוחה שאוכלים עם המון סירופ סוכר לימוני משגע. והבונוס? העוגה פרווה
אתם קוראים לזה עוגת סולת, אנחנו קוראים לזה בסבוסה - עוגה אוורירית ונימוחה שאוכלים עם המון סירופ סוכר לימוני משגע. והבונוס? העוגה פרווה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 543.8 קק״ל 4894.0 קק״ל
    פחמימות 55.1 גרם 496.3 גרם
    שומן 31.6 גרם 284.0 גרם
    נתרן 185.2 מ״ג 1666.4 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 86.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 66.9 גרם
    כולסטרול 141.0 מ״ג 1269.0 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 406.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 173.0 מ״ג 1557.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 543.8 קק״ל 4894.0 קק״ל
    פחמימות 55.1 גרם 496.3 גרם
    שומן 31.6 גרם 284.0 גרם
    נתרן 185.2 מ״ג 1666.4 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 86.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 66.9 גרם
    כולסטרול 141.0 מ״ג 1269.0 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 406.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 173.0 מ״ג 1557.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחת שישי בערב
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית בתרסיס שמן.
  2. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח ויציב.
  4. מוסיפים את הרכיבים הרטובים במהירות נמוכה.
  5. מוסיפים את הרכיבים היבשים במהירות נמוכה עד שנוצרת תערובת אחידה.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית. מקשטים מעל בשקדים או אגוזים ואופים במשך 40 דקות, או עד להזהבה.
  7. מכינים את הסירופ: מרתיחים את כל הרכיבים, פרט לגרידת הלימון, בסיר קטן. מבשלים 3 דקות ברתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את גרידת הלימון.
  8. כאשר העוגה מוכנה והצטננה, יוצקים עליה את הסירופ.

הערות

  • גרסה מהירה (לעוגה שיוצאת קצת יותר נמוכה): מערבלים את כל המצרכים במיקסר, תחילה את הביצים עם הסוכר ולאחר מכן מוסיפים את הנוזלים בהדרגה, ולבסוף את היבשים במהירות נמוכה. מעבירים לתבנית ואופים עד להזהבה, בערך 40 דקות
  • חשוב: כשהעוגה חמה מזלפים סירופ קר, וכשהעוגה קרה אפשר לזלף סירופ חם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בסבוסה – עוגת סולת עם סירופ סוכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות