בננה מטוגנת בציפוי פריך עם סילאן
מתגעגעים לקינוחים במסעדות הסיניות? שי-לי ליפא מכינה קינוח זריז, טבעוני ופשוט להכנה, של בננה מטוגנת בציפוי פריך ומוגשת עם סילאן
מתגעגעים לקינוחים במסעדות הסיניות? שי-לי ליפא מכינה קינוח זריז, טבעוני ופשוט להכנה, של בננה מטוגנת בציפוי פריך ומוגשת עם סילאן
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 241.3 קק״ל 1447.6 קק״לפחמימות 40.8 גרם 244.5 גרםשומן 6.0 גרם 36.1 גרםנתרן 132.8 מ״ג 796.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 25.9 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.1 גרםשומן רווי 3.8 גרם 23.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 44.1 מ״ג 264.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 429.4 מ״ג 2576.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
פחמימות41 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 241.3 קק״ל 1447.6 קק״לפחמימות 40.8 גרם 244.5 גרםשומן 6.0 גרם 36.1 גרםנתרן 132.8 מ״ג 796.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 25.9 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.1 גרםשומן רווי 3.8 גרם 23.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 44.1 מ״ג 264.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 429.4 מ״ג 2576.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 241 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- חותכים את הבננות באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מערבבים בקערה את הקמח, הקוקוס, השומשום, הסוכר והמלח. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
- יוצקים לסיר את השמן ומחממים על להבה בינונית.
- טובלים את הבננות בבלילה, מנערים מהעודפים ומעבירים לסיר.
- מטגנים את הבננות 3-2 דקות מכל צד עד שהן זהובות, 8-6 בננות בכל פעם. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים עם סילאן.
אופן הכנה
- חותכים את הבננות באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מערבבים בקערה את הקמח, הקוקוס, השומשום, הסוכר והמלח. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
- יוצקים לסיר את השמן ומחממים על להבה בינונית.
- טובלים את הבננות בבלילה, מנערים מהעודפים ומעבירים לסיר.
- מטגנים את הבננות 3-2 דקות מכל צד עד שהן זהובות, 8-6 בננות בכל פעם. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים עם סילאן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן